PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Tarım Teknolojileri
UYUMA NEDEN KANDIRILDIK TRAKTOR TEKNOLOJISINDE
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KüreLee" data-source="post: 1024220" data-attributes="member: 74139"><p>daha önce 154 leyland vardı. takımlarıyla. şimdi ne takımı kaldı, ne de kendisi. takımları duruyor olsa 5bin liraya bi leyland alır düşünmezdim. 2 yıl önce tekrar dönmeye başladım çiftçiliğe, bi tanıdığımda alacağım vardı 5 yıldır alamadığım. 10 bin civarı. işleri düzelmeye başladı. bu yaz sonu verirse traktör almayı düşünüyorum. vermese de almam lazım bi şekilde. takımlar da olmadığı için, 76 model 60lık same ile başlayıp takımları da yavaş yavaş düzüp, biraz da tarla yaparak, para kazanırsam, takımlara göre traktörü yenilerken, güçlü bahçe traktörüyle yenilemeyi düşündüm. bir de internette 76 model civarı fent leri gördüm. bunlar daha çok eskişehir ve tırakya civarında var. benim bağlar 3x2 m. dikildi. bu traktörler sığar mı bilmiyorum. bir de 40 bin lira civarı 2. el güçlü bahçe traktörleri var modelli. fakat borçlanmam lazım, bunlardan alırsam. siz olsanız ne yapardınız kardeşim. fikirleriniz benim için önemli.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KüreLee, post: 1024220, member: 74139"] daha önce 154 leyland vardı. takımlarıyla. şimdi ne takımı kaldı, ne de kendisi. takımları duruyor olsa 5bin liraya bi leyland alır düşünmezdim. 2 yıl önce tekrar dönmeye başladım çiftçiliğe, bi tanıdığımda alacağım vardı 5 yıldır alamadığım. 10 bin civarı. işleri düzelmeye başladı. bu yaz sonu verirse traktör almayı düşünüyorum. vermese de almam lazım bi şekilde. takımlar da olmadığı için, 76 model 60lık same ile başlayıp takımları da yavaş yavaş düzüp, biraz da tarla yaparak, para kazanırsam, takımlara göre traktörü yenilerken, güçlü bahçe traktörüyle yenilemeyi düşündüm. bir de internette 76 model civarı fent leri gördüm. bunlar daha çok eskişehir ve tırakya civarında var. benim bağlar 3x2 m. dikildi. bu traktörler sığar mı bilmiyorum. bir de 40 bin lira civarı 2. el güçlü bahçe traktörleri var modelli. fakat borçlanmam lazım, bunlardan alırsam. siz olsanız ne yapardınız kardeşim. fikirleriniz benim için önemli. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Tarım Teknolojileri
UYUMA NEDEN KANDIRILDIK TRAKTOR TEKNOLOJISINDE
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt