PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Uzel
Teknik Bilgiler-Yorumlar
UZEL BOMBA GİBİ GELİYOR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="erkanayhan" data-source="post: 861961" data-attributes="member: 48751"><p><strong>Ynt: UZEL BOMBA GİBİ GELİYOR</strong></p><p></p><p>ilk traktörümüz 148 mf idi. sonra satıp 55-56 aldık 1998 yılında. bir süre sonra işler artınca 2000 yılında 87 model 240 aldık. sene 2004 oldu. 240 ı sıfırı ile değiştirdik. işler daha da arttı. 2010 yılında 3. traktör olrak yine 240 aldık. sene 2014 oldu. baktık uzelin geri dönüşü geç olacak. bu sefer 2004 model mf yi satık sıfır massey 2620 4x4 aldık. kısacası 55-56 olduğu yerde kaldı. 55-56 yı kötülediğimden demiyorum fakat çiftçi masseye, uzele geçmişten beridir gönülden bağlı. 240 hep derim. her çiftçiye lazım. masseyden aldığım sürüş keyfini hiç bir traktörden alamıyorum. olay teknoloji değil. türk çiftçisine az yaksın ve sağlam olsun. o kadar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erkanayhan, post: 861961, member: 48751"] [b]Ynt: UZEL BOMBA GİBİ GELİYOR[/b] ilk traktörümüz 148 mf idi. sonra satıp 55-56 aldık 1998 yılında. bir süre sonra işler artınca 2000 yılında 87 model 240 aldık. sene 2004 oldu. 240 ı sıfırı ile değiştirdik. işler daha da arttı. 2010 yılında 3. traktör olrak yine 240 aldık. sene 2014 oldu. baktık uzelin geri dönüşü geç olacak. bu sefer 2004 model mf yi satık sıfır massey 2620 4x4 aldık. kısacası 55-56 olduğu yerde kaldı. 55-56 yı kötülediğimden demiyorum fakat çiftçi masseye, uzele geçmişten beridir gönülden bağlı. 240 hep derim. her çiftçiye lazım. masseyden aldığım sürüş keyfini hiç bir traktörden alamıyorum. olay teknoloji değil. türk çiftçisine az yaksın ve sağlam olsun. o kadar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Uzel
Teknik Bilgiler-Yorumlar
UZEL BOMBA GİBİ GELİYOR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt