PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Uzel
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Uzel Davası Önder Uzel Lehine Sonuçlandı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kuraner" data-source="post: 1032591" data-attributes="member: 74357"><p>Bir hafta önce çıkmış bir haber, alıntı yapıyorum.</p><p></p><p>Türk sanayisinin köklü ve en büyük kuruluşlarından Uzel Makine'de süren hukuk mücadelesi sonuçlandı. Yargıtay 15. Ceza Dairesi, Önder Uzele karşı açılan ceza davasını, Önder Uzel lehine bozdu. </p><p></p><p>Türkan ve Serdar Uzel ile Şafak Kibar'ın, Önder Uzel ile Uzel Grubu Yönetim Kurulu üyelerine karşı 2008 yılında Bakırköy 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açtıkları ve 2013/74 dosya numarasında görülen ceza davası, 2012 yılında Önder Uzel lehine sonuçlanmıştı. 40 gün içerisinde kararın bozulması ile yeniden başlayan yargılama sürecinde nihai karar, geçtiğimiz gün yüksek mahkemeden çıktı. Önder Uzel'e karşı açılan ceza davası, bu kez hiç bir tereddüte yer bırakmayacak şekilde bozuldu. Önder Uzel, kararın açıklanmasından sonra yaptığı açıklamada, Uzel Makineyi eski güçlü günlerine döndürmek için hemen işe koyulacağını kaydetti. </p><p></p><p>Neler düşünüyorsunuz? Sizce de gerçekten eski gücüne dönebilirler mi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kuraner, post: 1032591, member: 74357"] Bir hafta önce çıkmış bir haber, alıntı yapıyorum. Türk sanayisinin köklü ve en büyük kuruluşlarından Uzel Makine'de süren hukuk mücadelesi sonuçlandı. Yargıtay 15. Ceza Dairesi, Önder Uzele karşı açılan ceza davasını, Önder Uzel lehine bozdu. Türkan ve Serdar Uzel ile Şafak Kibar'ın, Önder Uzel ile Uzel Grubu Yönetim Kurulu üyelerine karşı 2008 yılında Bakırköy 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açtıkları ve 2013/74 dosya numarasında görülen ceza davası, 2012 yılında Önder Uzel lehine sonuçlanmıştı. 40 gün içerisinde kararın bozulması ile yeniden başlayan yargılama sürecinde nihai karar, geçtiğimiz gün yüksek mahkemeden çıktı. Önder Uzel'e karşı açılan ceza davası, bu kez hiç bir tereddüte yer bırakmayacak şekilde bozuldu. Önder Uzel, kararın açıklanmasından sonra yaptığı açıklamada, Uzel Makineyi eski güçlü günlerine döndürmek için hemen işe koyulacağını kaydetti. Neler düşünüyorsunuz? Sizce de gerçekten eski gücüne dönebilirler mi? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Uzel
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Uzel Davası Önder Uzel Lehine Sonuçlandı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt