PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Uzelin iflası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kingmania" data-source="post: 643259" data-attributes="member: 3685"><p><strong>Ynt: Uzelin iflası</strong></p><p></p><p>aile içi miras tartışması yuzunden iflas etti diye biliyorum </p><p>1878 yılında Rus Savaşı sonrasında Rumeli ' den Bursa ' ya göç eden Uzel Ailesi ' nin arası da miras paylaşım davası nedeniyle bozuldu. Uzel Makine ' nin sahibi olan ve şirketi 1977 ' de holdingleştiren Ahmet Uzel ' in 1998 yılında ölümünden sonra başlayan kavga, gün geçtikçe büyüdü. Hatırlanacağı üzere Türkan Uzel, 2003`te, oğulları Önder Uzel ve Serdar Uzel`in birlikte hareket ederek kendisini ve kızı şafak Kibar ' ı şirket yönetiminden uzaklaştırdığı iddiasıyla dava açmıştı. Yargıtay da holdinge kayyum atamıştı. Ardından Ahmet Uzel`in eşi Türkan Uzel, büyük oğlu İbrahin Önder Uzel ' e alacak davası açtı. Bu miras paylaşım kavgası sonrasında sessizliğini korumaya çalışan Uzel Holding patronu İbrahim Önder Uzel,. Miras kavgası nedeniyle açılan davalarda 500 milyon dolar zarar ettiklerini biliyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kingmania, post: 643259, member: 3685"] [b]Ynt: Uzelin iflası[/b] aile içi miras tartışması yuzunden iflas etti diye biliyorum 1878 yılında Rus Savaşı sonrasında Rumeli ' den Bursa ' ya göç eden Uzel Ailesi ' nin arası da miras paylaşım davası nedeniyle bozuldu. Uzel Makine ' nin sahibi olan ve şirketi 1977 ' de holdingleştiren Ahmet Uzel ' in 1998 yılında ölümünden sonra başlayan kavga, gün geçtikçe büyüdü. Hatırlanacağı üzere Türkan Uzel, 2003`te, oğulları Önder Uzel ve Serdar Uzel`in birlikte hareket ederek kendisini ve kızı şafak Kibar ' ı şirket yönetiminden uzaklaştırdığı iddiasıyla dava açmıştı. Yargıtay da holdinge kayyum atamıştı. Ardından Ahmet Uzel`in eşi Türkan Uzel, büyük oğlu İbrahin Önder Uzel ' e alacak davası açtı. Bu miras paylaşım kavgası sonrasında sessizliğini korumaya çalışan Uzel Holding patronu İbrahim Önder Uzel,. Miras kavgası nedeniyle açılan davalarda 500 milyon dolar zarar ettiklerini biliyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Uzelin iflası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt