PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Üzücü haber(vefat)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 707141" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: üzücü haber.</strong></p><p></p><p>yaşım 28 şimdiye kadar hayattan öğrendiğim ve iyi anladığım bir kaç şey var.bunlardan biri.3 günlük dünyada kimseyi kırmaya, incitmeye, kandırmaya ,aldatmaya değmez.ölümlü dünya asla ve asla gerek yok.bir bunu anladım.birde çok fazla maddi olarak sıkıntıya girmeye vay şu kredi uygun yok şu araba hesaplı , yok bu tarla bana münasip diye diye fazla sıkıntıya girmeye gerek yok.sıkıntı sitres üzüntü mutlaka insanda bir yerlerden patlak veriyor.birilerini eze eze birileri üze üze bir yere gelmektense herşeyin sahibi olup sağlımızın olmamasındansa varsın 5 eksik olsun.</p><p></p><p>mevlam yakınlarına sabır versin.mekanı cennet olsun abimizin.mevlam bizlerin de hayır duası ile kabir azabından ve korktuklarından korusun.arkadaşlar sadece yazmakla olmaz.abimizin arkasından bir duada biz gönderelim....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 707141, member: 21790"] [b]Ynt: üzücü haber.[/b] yaşım 28 şimdiye kadar hayattan öğrendiğim ve iyi anladığım bir kaç şey var.bunlardan biri.3 günlük dünyada kimseyi kırmaya, incitmeye, kandırmaya ,aldatmaya değmez.ölümlü dünya asla ve asla gerek yok.bir bunu anladım.birde çok fazla maddi olarak sıkıntıya girmeye vay şu kredi uygun yok şu araba hesaplı , yok bu tarla bana münasip diye diye fazla sıkıntıya girmeye gerek yok.sıkıntı sitres üzüntü mutlaka insanda bir yerlerden patlak veriyor.birilerini eze eze birileri üze üze bir yere gelmektense herşeyin sahibi olup sağlımızın olmamasındansa varsın 5 eksik olsun. mevlam yakınlarına sabır versin.mekanı cennet olsun abimizin.mevlam bizlerin de hayır duası ile kabir azabından ve korktuklarından korusun.arkadaşlar sadece yazmakla olmaz.abimizin arkasından bir duada biz gönderelim.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Üzücü haber(vefat)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt