PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ÜZÜLECEK DURUM!Miras kavgası dev holdingi çökertti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="volkanuzel" data-source="post: 423110" data-attributes="member: 14100"><p><strong>Ynt: ÜZÜLECEK DURUM!Miras kavgası dev holdingi çökertti</strong></p><p></p><p> abi türkiyede 105 hp yerli üretimi başka kim gerçekleştirebildiki?intercoolerı 2002-3 de çıkardı 3105le birlikde, türk traktör daha dün uygulamaya başladı uzel ithal modelleri hep getirtti zaten 398inden tut 4255 6400 5400 bunlar fabrika kapanmadan uzel tarafından getirtiliyodu..senin soru olmadı şimdi kime sorsan ithali seçerde uzel çok farklı bi traktör biz 185-285-398-3105 kullandık hepside kral traktörler..ben ilçelerde görüyorum şehir içi küçük naklıye işi yapanların çoğu 240 kullanıyo neredeyse %90 diyebilirm vardır bi bildikleri.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="volkanuzel, post: 423110, member: 14100"] [b]Ynt: ÜZÜLECEK DURUM!Miras kavgası dev holdingi çökertti[/b] abi türkiyede 105 hp yerli üretimi başka kim gerçekleştirebildiki?intercoolerı 2002-3 de çıkardı 3105le birlikde, türk traktör daha dün uygulamaya başladı uzel ithal modelleri hep getirtti zaten 398inden tut 4255 6400 5400 bunlar fabrika kapanmadan uzel tarafından getirtiliyodu..senin soru olmadı şimdi kime sorsan ithali seçerde uzel çok farklı bi traktör biz 185-285-398-3105 kullandık hepside kral traktörler..ben ilçelerde görüyorum şehir içi küçük naklıye işi yapanların çoğu 240 kullanıyo neredeyse %90 diyebilirm vardır bi bildikleri. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ÜZÜLECEK DURUM!Miras kavgası dev holdingi çökertti
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt