PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ÜZÜLECEK DURUM!Miras kavgası dev holdingi çökertti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufukk" data-source="post: 425689" data-attributes="member: 1424"><p><strong>Ynt: ÜZÜLECEK DURUM!Miras kavgası dev holdingi çökertti</strong></p><p></p><p>Bu batma işinde kimsenin suçu yok , ailenin kendi kavgaları yüzünden oldu bunlar. Türk tarımının çınarlarından biri bu hale düştü. Hem kendileri , hem çalışanlar , hemde ülkemiz adına , hemde ülkemiz tarımı adına uzel gibi firmanın eksilmesi bu hale düşmesi bir kayıptır. Ürünlerini beğenirsiniz , beğenmezsiniz , alırsınız-almazsınız o ayrı mesele , tercih konusu bu. Yılların verdiği bir New Holland - Ferguson alışkanlığı var birçok çiftçide , eğer Mustafa ' nın dediği gibi gidipte birisi alırsa fabrikayı ve markayı , hiçte küçümsenmeyecek potansiyel müşteri kitlesinin hazır olduğunu düşünüyorum. Özelliklede ürünlerini yenilerseler ve MF ile işbirliği yapabilecek bir firma olursa u ülkemiz tarımı için iyi olur diye düşünüyorum. Pazar lideri NH ' ın en önemli rakibiydi uzel , şimdi o boşluğu yerlilerde Erkunt ve Tümosan kapmaya çalışıyor ama daha zamana ihtiyaçları var diye düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufukk, post: 425689, member: 1424"] [b]Ynt: ÜZÜLECEK DURUM!Miras kavgası dev holdingi çökertti[/b] Bu batma işinde kimsenin suçu yok , ailenin kendi kavgaları yüzünden oldu bunlar. Türk tarımının çınarlarından biri bu hale düştü. Hem kendileri , hem çalışanlar , hemde ülkemiz adına , hemde ülkemiz tarımı adına uzel gibi firmanın eksilmesi bu hale düşmesi bir kayıptır. Ürünlerini beğenirsiniz , beğenmezsiniz , alırsınız-almazsınız o ayrı mesele , tercih konusu bu. Yılların verdiği bir New Holland - Ferguson alışkanlığı var birçok çiftçide , eğer Mustafa ' nın dediği gibi gidipte birisi alırsa fabrikayı ve markayı , hiçte küçümsenmeyecek potansiyel müşteri kitlesinin hazır olduğunu düşünüyorum. Özelliklede ürünlerini yenilerseler ve MF ile işbirliği yapabilecek bir firma olursa u ülkemiz tarımı için iyi olur diye düşünüyorum. Pazar lideri NH ' ın en önemli rakibiydi uzel , şimdi o boşluğu yerlilerde Erkunt ve Tümosan kapmaya çalışıyor ama daha zamana ihtiyaçları var diye düşünüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ÜZÜLECEK DURUM!Miras kavgası dev holdingi çökertti
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt