PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Uzun Uzun Araştır ve büyük Hüsran Argofarm 410
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="EROL AKGÜN" data-source="post: 836032" data-attributes="member: 49570"><p><strong>Ynt: Uzun Uzun Araştır ve büyük Hüsran Argofarm 410</strong></p><p></p><p>gücünüzü bilmiyorum ama keşke avrupu bir traktör almış olsaydınız böyle sorunların hiç birini yaşamaz vede moraliniz bozulmazdı . kaliteli avrupalı tüm firmaların sattıkları malların arkasında durmak zorundadır . yoksa yasalar onları bağlar . bizde ise kimin çevresi güçlü ise onlar işini halleder . başıma gelen ufak bir olayı kısaca anlatayım . traktör 6 aylık iken buğday ekiminde mibzer pimleri kesmiş arka lastikler kurban arifesinde patlamış .peder firmaya ve kasko şirketini aramış .hiç gelen olmamış .ben kendim fotolarını çektim ve gönderdim . olayı marmara bölgesi sigorta reusans müdürlüğüne kadar taşıyarak lastik parasının 60 tl eksiğine tamamını aldım . faturaların fotokopileri hala evde . 0 zaman arka lastikler 2000 tl idi . istanbulda bana şöyle bir ifade kullandılar . sigortacı da arkadaş gurubumuzdan dı parayı alamayacağımı ve boşuna uğraşmamamı söyledi . ama ben uğraştım 3 ay ve paramı aldım . bu güne kadar arka lastikleri patlatıpta para alan ( 3 veya 5 ) kişiden birisiniz . yılmadan mücadele ettiniz ve parayı aldınız dediler . lütfen davanıza sahip çıkınız . hiç birimiz parayı kolay ve sokaktan kazanmıyoruz .not : hala mesleğimde aktif olarak çalışıyorum . hakkımıda korumayı bilirim . olayın peşini bırakmayı . iyi günler .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EROL AKGÜN, post: 836032, member: 49570"] [b]Ynt: Uzun Uzun Araştır ve büyük Hüsran Argofarm 410[/b] gücünüzü bilmiyorum ama keşke avrupu bir traktör almış olsaydınız böyle sorunların hiç birini yaşamaz vede moraliniz bozulmazdı . kaliteli avrupalı tüm firmaların sattıkları malların arkasında durmak zorundadır . yoksa yasalar onları bağlar . bizde ise kimin çevresi güçlü ise onlar işini halleder . başıma gelen ufak bir olayı kısaca anlatayım . traktör 6 aylık iken buğday ekiminde mibzer pimleri kesmiş arka lastikler kurban arifesinde patlamış .peder firmaya ve kasko şirketini aramış .hiç gelen olmamış .ben kendim fotolarını çektim ve gönderdim . olayı marmara bölgesi sigorta reusans müdürlüğüne kadar taşıyarak lastik parasının 60 tl eksiğine tamamını aldım . faturaların fotokopileri hala evde . 0 zaman arka lastikler 2000 tl idi . istanbulda bana şöyle bir ifade kullandılar . sigortacı da arkadaş gurubumuzdan dı parayı alamayacağımı ve boşuna uğraşmamamı söyledi . ama ben uğraştım 3 ay ve paramı aldım . bu güne kadar arka lastikleri patlatıpta para alan ( 3 veya 5 ) kişiden birisiniz . yılmadan mücadele ettiniz ve parayı aldınız dediler . lütfen davanıza sahip çıkınız . hiç birimiz parayı kolay ve sokaktan kazanmıyoruz .not : hala mesleğimde aktif olarak çalışıyorum . hakkımıda korumayı bilirim . olayın peşini bırakmayı . iyi günler . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Uzun Uzun Araştır ve büyük Hüsran Argofarm 410
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt