PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Uzun Uzun Araştır ve büyük Hüsran Argofarm 410
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kayamehmet707" data-source="post: 840877" data-attributes="member: 51700"><p><strong>Ynt: Uzun Uzun Araştır ve büyük Hüsran Argofarm 410</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Teşekkür ederim arkadaşım sağolasın. her firma traktör satar her firmanın tıraktörü iyidir herhangi bir sorun yaşayana kadar, ama bi sorun yaşandımı bunu nasıl çözdüğü malının arkasında nasıl durduğu önemlidir. bende sorun yaşamasaydım bende iyi diyecektim bu firma için bu sorun bugun bana denk geldi yarın hiç bir şey bilmeyen okuması yazması olmayan, internet kullanmasını bilmeyen, nasıl bi hakkı olduğunu bilmeyen bi çifçimizin başına geleçekti bu durum belkide gelmiştirde. firmanın bu tür konulara belli bi tutumu olursa daha kurumsal olursa herkes için aynı çözüm yolunu tutarsa çifçiyi uğraştırmadan sorunu çözerse marka olarak herkesin terçihi bu firma olacaktır. firmalar pazar payı için bu yolda ilerlemek zorunda kalacaktır. firmaların elinde çok kalıteli ürün üretebileçek imkanları var kapasiteside var, müşteriyi memnun etme imkanları da var ama kar marjı için bunu kullanmıyor. çifçilerin biraz daha organize olmaları durumun da firmaların daha kalıteli urun uretmeye ve maksumum müşteri memnuniyeti sağlama yolunda çalişmaya iteçektir bence. Trakkubün de çifçileri bilinçlendirme ve organıze etme yolunda çok büyük bi önemi var bence</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kayamehmet707, post: 840877, member: 51700"] [b]Ynt: Uzun Uzun Araştır ve büyük Hüsran Argofarm 410[/b] Teşekkür ederim arkadaşım sağolasın. her firma traktör satar her firmanın tıraktörü iyidir herhangi bir sorun yaşayana kadar, ama bi sorun yaşandımı bunu nasıl çözdüğü malının arkasında nasıl durduğu önemlidir. bende sorun yaşamasaydım bende iyi diyecektim bu firma için bu sorun bugun bana denk geldi yarın hiç bir şey bilmeyen okuması yazması olmayan, internet kullanmasını bilmeyen, nasıl bi hakkı olduğunu bilmeyen bi çifçimizin başına geleçekti bu durum belkide gelmiştirde. firmanın bu tür konulara belli bi tutumu olursa daha kurumsal olursa herkes için aynı çözüm yolunu tutarsa çifçiyi uğraştırmadan sorunu çözerse marka olarak herkesin terçihi bu firma olacaktır. firmalar pazar payı için bu yolda ilerlemek zorunda kalacaktır. firmaların elinde çok kalıteli ürün üretebileçek imkanları var kapasiteside var, müşteriyi memnun etme imkanları da var ama kar marjı için bunu kullanmıyor. çifçilerin biraz daha organize olmaları durumun da firmaların daha kalıteli urun uretmeye ve maksumum müşteri memnuniyeti sağlama yolunda çalişmaya iteçektir bence. Trakkubün de çifçileri bilinçlendirme ve organıze etme yolunda çok büyük bi önemi var bence [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Uzun Uzun Araştır ve büyük Hüsran Argofarm 410
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt