PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Uzun Uzun Araştır ve büyük Hüsran Argofarm 410
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ParaMiliter" data-source="post: 842071" data-attributes="member: 53417"><p><strong>Ynt: Uzun Uzun Araştır ve büyük Hüsran Argofarm 410</strong></p><p></p><p></p><p>traktörü teslim almadan önce iyice kontrol et. mümkünse arkasına bişeyler takıp kolları bi dene.</p><p>Borçlar Kanununa göre,</p><p>görünür kusur,</p><p>Açık kusur,</p><p>gizli kusur,</p><p>gibi çeşitleri mevcut, kusurların.</p><p>görünür ve açık kusurlardan alıcı sorumlu olur. çünkü alırken sağına soluna bakması gerekir.</p><p>ama gizli kusurlardan üretici sorumludur, çünkü alıcının bunları bilmesi, anlaması imkansızdır.</p><p></p><p>ayrıca bu verecekleri traktör yeni bir alım satım gibi mi gösterilecek,</p><p>yoksa eskisinin üretim hatası nedeniyle alınması ve yerine başka verilmesi gibi mi, yani garanti kapsamı içinde bir değiştirme mi...</p><p>ikisi arasında hukuki açıdan fark olur.</p><p></p><p>Türk borçlar kanunundan alım - satım, kusur, teslim bölümleri ile</p><p>Tüketicinin korunmasına dair kanuna bir göz atıver.</p><p>faydası olur.</p><p>okumadan her yere de imza atma, bu firmaların ne yapçağı belli olmaz....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ParaMiliter, post: 842071, member: 53417"] [b]Ynt: Uzun Uzun Araştır ve büyük Hüsran Argofarm 410[/b] traktörü teslim almadan önce iyice kontrol et. mümkünse arkasına bişeyler takıp kolları bi dene. Borçlar Kanununa göre, görünür kusur, Açık kusur, gizli kusur, gibi çeşitleri mevcut, kusurların. görünür ve açık kusurlardan alıcı sorumlu olur. çünkü alırken sağına soluna bakması gerekir. ama gizli kusurlardan üretici sorumludur, çünkü alıcının bunları bilmesi, anlaması imkansızdır. ayrıca bu verecekleri traktör yeni bir alım satım gibi mi gösterilecek, yoksa eskisinin üretim hatası nedeniyle alınması ve yerine başka verilmesi gibi mi, yani garanti kapsamı içinde bir değiştirme mi... ikisi arasında hukuki açıdan fark olur. Türk borçlar kanunundan alım - satım, kusur, teslim bölümleri ile Tüketicinin korunmasına dair kanuna bir göz atıver. faydası olur. okumadan her yere de imza atma, bu firmaların ne yapçağı belli olmaz.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Uzun Uzun Araştır ve büyük Hüsran Argofarm 410
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt