PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Uzun Uzun Araştır ve büyük Hüsran Argofarm 410
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="REBEL22" data-source="post: 842165" data-attributes="member: 23146"><p><strong>Ynt: Uzun Uzun Araştır ve büyük Hüsran Argofarm 410</strong></p><p></p><p>abi sene 2004 aynısını ben yaşadım sanayide ustanın birine sordum 3105 massey adam anlatmakla bıtıremedi sonra ona karar verdik aldık daha 500 saatti gelmedi arka yağ kaçırmaya başladı sonra komple söktürdük yaptırdık yine randıman alamadık sonra öyle böyle kullandık sonra debriyaj falan derken sattık aldık 2 tane jd 1 ' i 6420 diğeri 5725 jd ler sorarak aldık birine sordum kullanan birine 5725 jdyi oda met etmekle bitiremedi sonra aldık baktık vitesler uymuyor arka çok dar leylek gibi motor şimdi su motoru gibi kullanıyoz sulamaya bide araba çekmeye daha hiç pulluk takmadık motora yani kendin kullanmadan alma abi ben bu tecrübeyi 2 kere yaşadım ama bi daha yaşamam şimdilik sana geçmiş olsun diyiyim durumun uygunsa al bir tane massey 5445 veya jd 6330 aynı ayarda motorlar biz kullanıyoruz çok memnunuz ok-*-s ok-*-s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="REBEL22, post: 842165, member: 23146"] [b]Ynt: Uzun Uzun Araştır ve büyük Hüsran Argofarm 410[/b] abi sene 2004 aynısını ben yaşadım sanayide ustanın birine sordum 3105 massey adam anlatmakla bıtıremedi sonra ona karar verdik aldık daha 500 saatti gelmedi arka yağ kaçırmaya başladı sonra komple söktürdük yaptırdık yine randıman alamadık sonra öyle böyle kullandık sonra debriyaj falan derken sattık aldık 2 tane jd 1 ' i 6420 diğeri 5725 jd ler sorarak aldık birine sordum kullanan birine 5725 jdyi oda met etmekle bitiremedi sonra aldık baktık vitesler uymuyor arka çok dar leylek gibi motor şimdi su motoru gibi kullanıyoz sulamaya bide araba çekmeye daha hiç pulluk takmadık motora yani kendin kullanmadan alma abi ben bu tecrübeyi 2 kere yaşadım ama bi daha yaşamam şimdilik sana geçmiş olsun diyiyim durumun uygunsa al bir tane massey 5445 veya jd 6330 aynı ayarda motorlar biz kullanıyoruz çok memnunuz ok-*-s ok-*-s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Uzun Uzun Araştır ve büyük Hüsran Argofarm 410
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt