PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Teknoloji
Uzun Yol Otobüsleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dennizs" data-source="post: 172347" data-attributes="member: 49"><p><strong>Ynt: Uzun Yol Otobüsleri</strong></p><p></p><p>her yere uçak olmaması ve uçaktan korkan kişileri de unutulmaması gerekyor bu da bir potansiyeldir istanbul izmir arası uçak 45 dk! ama havaalanından benim buradan(ümraniye) yeşilköy e gitmem 1,5 2 saat izmir havaalanına inmek 45 dk diyelim ne yaptı 2 saat 45 dk yok çıkıştı vs vs 3 saat etti izmir havalanından atıyorum konak a geçmek de 1 saat ila 2 saat arası sürüyor hadi 1.5 saat diyelim .... 4.5 saat yakşaık 4-5 aktarma acil uçağa binicem derseniz o indirimli fiyatlar yok erken rezervasyon için 2 gün önceden bilet almak demek otobüsle gidiş geliş parasını tek sefer uçağa vermek demek! şimdi ümraniyeden izmire gitmek için(otobüsle): ben genelde ulusoy u tercih ediyorum gerek hizmet kalitesi gerekse otobüs komforu açısından evimden sabah 7,5 ta çıktığımda 16:00 da konakta oluyorum hem uçak kadar komforlu araçlarla seyehat ediyorum hemde dizüstü pc ile internete giriyorum cep telefonunla konuşabiliyorum vs vs ...Bence ucakla otobüsü karşılaştırmak doğru değil ikisinin de negatif yönleri ve artı yönleri çok yerine göre uçak yerine göre otobüs ha her semte havaalanı ve(veya) uçaktan korkan kişiler olmazsa otobüs ile taşımacılık biter ama bunların da olmayacağı için otobüs ile şehirarası taşımacılık uzun bir süre olcaktır belki büyük firmalar ayakta kalacak ama sonuçta otobüsle taşımacılık olacaktır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dennizs, post: 172347, member: 49"] [b]Ynt: Uzun Yol Otobüsleri[/b] her yere uçak olmaması ve uçaktan korkan kişileri de unutulmaması gerekyor bu da bir potansiyeldir istanbul izmir arası uçak 45 dk! ama havaalanından benim buradan(ümraniye) yeşilköy e gitmem 1,5 2 saat izmir havaalanına inmek 45 dk diyelim ne yaptı 2 saat 45 dk yok çıkıştı vs vs 3 saat etti izmir havalanından atıyorum konak a geçmek de 1 saat ila 2 saat arası sürüyor hadi 1.5 saat diyelim .... 4.5 saat yakşaık 4-5 aktarma acil uçağa binicem derseniz o indirimli fiyatlar yok erken rezervasyon için 2 gün önceden bilet almak demek otobüsle gidiş geliş parasını tek sefer uçağa vermek demek! şimdi ümraniyeden izmire gitmek için(otobüsle): ben genelde ulusoy u tercih ediyorum gerek hizmet kalitesi gerekse otobüs komforu açısından evimden sabah 7,5 ta çıktığımda 16:00 da konakta oluyorum hem uçak kadar komforlu araçlarla seyehat ediyorum hemde dizüstü pc ile internete giriyorum cep telefonunla konuşabiliyorum vs vs ...Bence ucakla otobüsü karşılaştırmak doğru değil ikisinin de negatif yönleri ve artı yönleri çok yerine göre uçak yerine göre otobüs ha her semte havaalanı ve(veya) uçaktan korkan kişiler olmazsa otobüs ile taşımacılık biter ama bunların da olmayacağı için otobüs ile şehirarası taşımacılık uzun bir süre olcaktır belki büyük firmalar ayakta kalacak ama sonuçta otobüsle taşımacılık olacaktır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Teknoloji
Uzun Yol Otobüsleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt