PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
VALTRA A SERİSİ....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="afakan_4277" data-source="post: 114414" data-attributes="member: 939"><p><strong>Ynt: VALTRA A SERİSİ....</strong></p><p></p><p>slm ardaşlar bende a75 kullanıcısıyım 2008 5 ayında aldım ve bulunduğum bölgeye ilk ben getirdim a75 fakat diğer marka kullanıcıları bir türlü kabulündemediler a75 çoook denemler yaptık 80 4*4 erkut 3.075 phantom ama bir türlü istedikleri gibi valtra bükülmedi a75 acemi olmamıza ragmen ben 4-13 numara şakalak pulluk takıyorum banamısın demiyor çekişede gelince gerçekten çok müthiş bir performansı var erkunt 80 bile yapamadı yanında erkuntada 4-13 takıyorlardı adam büyük geliyor die dert yandı valtraya binince su koyuverdi valtrayı tek geçerim ama hala çiftçi alışık olduğu markalardan kopamıyor bende ilk zamanlar şüpheyle bakmıştım pantom 3,075 düşünüyordum ama iyiki valtra almışım volvo motorda müthiş</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="afakan_4277, post: 114414, member: 939"] [b]Ynt: VALTRA A SERİSİ....[/b] slm ardaşlar bende a75 kullanıcısıyım 2008 5 ayında aldım ve bulunduğum bölgeye ilk ben getirdim a75 fakat diğer marka kullanıcıları bir türlü kabulündemediler a75 çoook denemler yaptık 80 4*4 erkut 3.075 phantom ama bir türlü istedikleri gibi valtra bükülmedi a75 acemi olmamıza ragmen ben 4-13 numara şakalak pulluk takıyorum banamısın demiyor çekişede gelince gerçekten çok müthiş bir performansı var erkunt 80 bile yapamadı yanında erkuntada 4-13 takıyorlardı adam büyük geliyor die dert yandı valtraya binince su koyuverdi valtrayı tek geçerim ama hala çiftçi alışık olduğu markalardan kopamıyor bende ilk zamanlar şüpheyle bakmıştım pantom 3,075 düşünüyordum ama iyiki valtra almışım volvo motorda müthiş [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
VALTRA A SERİSİ....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt