PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
VALTRA A SERİSİ....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="_çiftçi_" data-source="post: 115657" data-attributes="member: 2491"><p><strong>Ynt: VALTRA A SERİSİ....</strong></p><p></p><p>arkadaşlar bende görüşlerimi paylaşmka istiyorum.....</p><p></p><p>2007 nin 8 nci ayın da landini atlas 90 marka traktörümü verip valtra 900 serisi traktör aldım... landini daha 900 saatte idi... nedense landini den bir türlü verim alamadım oysaki çok beğenerek ve isteyerek almıştım. arızalar aldığım gibi başladı ilk olarak hidrolik direksiyon merkezi bozuldu... daha sonra hidrolikler kendi kendine indirmeye başladı.. ufak tefek elektrik problemlerini hiç saymıyorm.... en son olarakta düz yolda yüksüz olarak giderken şanzuman kilidledi dişlileri kırdı.. devrilme tehlikesi yaşadım. şanzuman kitlediğinde daha 500 saatte idi. ysptırdım.. ama daha sonra tekrar dağıttı.. baktım herdegfasında avuç dolusu para yiyiyor elimden çıkarmaya karar verdim. çok traktör markası araştırdım aralarında beni cezbeden tek marka vardı oda Valtra adamlar gerçekten sağlam ve kullanışlı bir makina yapmışlar mühendisleri gerçekten tebrik etmek gerek... ilk olarak anlatmalıyım ki çok ama çok sade bir makina kullanımı çok kolay ve çok basit kafa karıştırıcı hiçbirşey yok. en önemli tarafıda bence motoru... motor ısınana kadar çeki yok ama ısındıktan sonra tam bir canavara dönüşüyor gaza basmaya korkuyorsunuz... çok memnunum 2008 in 4 ncü ayındada valtra A 75 çok ama çok memnunum.... landini atlas 90 nın çektiği ekim makinasını tek kelimeyle uçuruyor... kısacası arkadaşlar yakıtıyla ve çekişiyle çok iyi b,r traktör.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="_çiftçi_, post: 115657, member: 2491"] [b]Ynt: VALTRA A SERİSİ....[/b] arkadaşlar bende görüşlerimi paylaşmka istiyorum..... 2007 nin 8 nci ayın da landini atlas 90 marka traktörümü verip valtra 900 serisi traktör aldım... landini daha 900 saatte idi... nedense landini den bir türlü verim alamadım oysaki çok beğenerek ve isteyerek almıştım. arızalar aldığım gibi başladı ilk olarak hidrolik direksiyon merkezi bozuldu... daha sonra hidrolikler kendi kendine indirmeye başladı.. ufak tefek elektrik problemlerini hiç saymıyorm.... en son olarakta düz yolda yüksüz olarak giderken şanzuman kilidledi dişlileri kırdı.. devrilme tehlikesi yaşadım. şanzuman kitlediğinde daha 500 saatte idi. ysptırdım.. ama daha sonra tekrar dağıttı.. baktım herdegfasında avuç dolusu para yiyiyor elimden çıkarmaya karar verdim. çok traktör markası araştırdım aralarında beni cezbeden tek marka vardı oda Valtra adamlar gerçekten sağlam ve kullanışlı bir makina yapmışlar mühendisleri gerçekten tebrik etmek gerek... ilk olarak anlatmalıyım ki çok ama çok sade bir makina kullanımı çok kolay ve çok basit kafa karıştırıcı hiçbirşey yok. en önemli tarafıda bence motoru... motor ısınana kadar çeki yok ama ısındıktan sonra tam bir canavara dönüşüyor gaza basmaya korkuyorsunuz... çok memnunum 2008 in 4 ncü ayındada valtra A 75 çok ama çok memnunum.... landini atlas 90 nın çektiği ekim makinasını tek kelimeyle uçuruyor... kısacası arkadaşlar yakıtıyla ve çekişiyle çok iyi b,r traktör..... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
VALTRA A SERİSİ....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt