PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
VALTRA A SERİSİ....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="afakan_4277" data-source="post: 116358" data-attributes="member: 939"><p><strong>Ynt: VALTRA A SERİSİ....</strong></p><p></p><p>sayın serkan aslan bizde dediğim gibi şüpheyle bakmaıştık ama gerçekten müthiş salam ve güçlü bir makina ben şahsıma iyiki valtra almışım die hep seviniyorum çünkü bulunduğum bölgede hiç yok ilk biz aldık yakıtı salıklı bir şekilde deneme fırsatım olmadı yani aklıma hiç gelmedi açıkcası ama bir depoyla salam 75-80 dekar yeri 4-13 no pullukla hallediyor emin olabilirsiniz tabi bunda toprak yapısıda çok fark ettirir ama emin olki new holan bile onu asla yakalayamaz biz pahtom 3.075 düşünüyorduk kullanan bazı arkadaşlarımız hep met ettiler ama diğer ilçede çok samimi bir dostumuz sakın pahtom almayın yanarsınız dedi ben pişmanım dedi neden valtar düşünmüyorsunuz ben valtra alcam dedi ve fikrimiz oan degişti iyikide degişmiş valtra a75 gerçekten güzel</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="afakan_4277, post: 116358, member: 939"] [b]Ynt: VALTRA A SERİSİ....[/b] sayın serkan aslan bizde dediğim gibi şüpheyle bakmaıştık ama gerçekten müthiş salam ve güçlü bir makina ben şahsıma iyiki valtra almışım die hep seviniyorum çünkü bulunduğum bölgede hiç yok ilk biz aldık yakıtı salıklı bir şekilde deneme fırsatım olmadı yani aklıma hiç gelmedi açıkcası ama bir depoyla salam 75-80 dekar yeri 4-13 no pullukla hallediyor emin olabilirsiniz tabi bunda toprak yapısıda çok fark ettirir ama emin olki new holan bile onu asla yakalayamaz biz pahtom 3.075 düşünüyorduk kullanan bazı arkadaşlarımız hep met ettiler ama diğer ilçede çok samimi bir dostumuz sakın pahtom almayın yanarsınız dedi ben pişmanım dedi neden valtar düşünmüyorsunuz ben valtra alcam dedi ve fikrimiz oan degişti iyikide degişmiş valtra a75 gerçekten güzel [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
VALTRA A SERİSİ....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt