PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
VALTRA A SERİSİ....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="incesu85" data-source="post: 82145" data-attributes="member: 2765"><p><strong>Ynt: VALTRA A SERİSİ....</strong></p><p></p><p>gecen sene uzun araştırmlar sonucunda a 75 4çeker almaya karar verdik ve 2008 başında kabinli a 75 4 çekeraldık. motor genel olarak kaliteli. 4lü 12 pulluğu taşlı tarlalarda çok rahat çekiyor 4lü 13 yaylı pulluk almayı düşünüyoruz. motor bence kendine göre ağır 4 ton, ağırlıkları sökmeyi düşünüyorum böylece 3400kg olacak. 74 begir 296 nm ttorku var buda kendi sınıfında en iyi güç veren motorlardan. biraz hantal buldum fakat ağırlıkları sökünce düzeleceğine inanıyorum. genelde işlerimizi ekonomik olsun diye 1300-1600 devirde görüyoruz. motor sisu nun bakım aralığı 500 saat ki diğer motorlara göre fazla. parçalarını hattat üretiyor ucuz ve kolay bulunabilir. biz memnunuz almayı düşünenlere a75 i öneririm</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="incesu85, post: 82145, member: 2765"] [b]Ynt: VALTRA A SERİSİ....[/b] gecen sene uzun araştırmlar sonucunda a 75 4çeker almaya karar verdik ve 2008 başında kabinli a 75 4 çekeraldık. motor genel olarak kaliteli. 4lü 12 pulluğu taşlı tarlalarda çok rahat çekiyor 4lü 13 yaylı pulluk almayı düşünüyoruz. motor bence kendine göre ağır 4 ton, ağırlıkları sökmeyi düşünüyorum böylece 3400kg olacak. 74 begir 296 nm ttorku var buda kendi sınıfında en iyi güç veren motorlardan. biraz hantal buldum fakat ağırlıkları sökünce düzeleceğine inanıyorum. genelde işlerimizi ekonomik olsun diye 1300-1600 devirde görüyoruz. motor sisu nun bakım aralığı 500 saat ki diğer motorlara göre fazla. parçalarını hattat üretiyor ucuz ve kolay bulunabilir. biz memnunuz almayı düşünenlere a75 i öneririm [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
VALTRA A SERİSİ....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt