PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Valtra a85 kabinli klimalı nasil
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Cumhurrr" data-source="post: 1253588" data-attributes="member: 40947"><p>Valtra bu sene a95 kullanma şansım oldu 2016 model traktör </p><p>15 li şase de 13 lü kültivatör sürdük Şubat ayı idi neredeyse dönüme 0,5 litre yaktı biz de şaşırdık </p><p>300 dönüm yere a95 ve 286 gold ile girdik son 30 dönüm civarı ben bırakıp </p><p>50 dönümlük yere gittim </p><p>Burayı tek motor sürdüm </p><p>Akşam evde tam olarak 65 -68 litre mazot koyduk </p><p>Bizde çok şaşırdık bu kadar az yakmasına </p><p>Ama hani ben motoru çok devirli kullanırım zora sokmam belki o da etkilidir </p><p>Ayrıca bunlarda Rektefe İçin 20.000 saat diyorlar ne derece doğrudur bilemem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cumhurrr, post: 1253588, member: 40947"] Valtra bu sene a95 kullanma şansım oldu 2016 model traktör 15 li şase de 13 lü kültivatör sürdük Şubat ayı idi neredeyse dönüme 0,5 litre yaktı biz de şaşırdık 300 dönüm yere a95 ve 286 gold ile girdik son 30 dönüm civarı ben bırakıp 50 dönümlük yere gittim Burayı tek motor sürdüm Akşam evde tam olarak 65 -68 litre mazot koyduk Bizde çok şaşırdık bu kadar az yakmasına Ama hani ben motoru çok devirli kullanırım zora sokmam belki o da etkilidir Ayrıca bunlarda Rektefe İçin 20.000 saat diyorlar ne derece doğrudur bilemem [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Valtra a85 kabinli klimalı nasil
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt