PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Valtra A95 aldım.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay 85" data-source="post: 1147692" data-attributes="member: 57042"><p>Alan arkadasa hayirli olsun ben 2006 son avrupa a95 lerden kullaniyorum nominal 101 hp intercol süz !</p><p></p><p>Sert bir toprak yapimiz var 4+1 inc ayarli 16 ince kadar yayli cengiz turan pulluk kullaniyorum hafif pulluk</p><p></p><p>Kutivator olarak ta 13 bacakli ekermak kullanmaktayim ama ekermak onermem aslinda cok saglam ve patlatmasi ile aniz bozmasi super ama kaz ayaginda bacak sayisi saseye gore sık oldugu icin normal kullanimda bile toprak topluyor baska marka alin derim</p><p></p><p>5mt Ozdemir marka barana-tirmik merdaneli kullanicisiyim memnunum </p><p></p><p>Sisu motor cok kaliteli anahtar degmedi (10 yil icinde turbo ve pompa 0 kalamiyor tabiki) Traktore 10 yıl sonra Yakit tasarufu icin cekis sisteminde degisiklikler yaptim hybrid turbo-LDA ve pompa avansı %10 +hidrojen sistemi</p><p>Valtra 6350 turbosu ve valtra N111 ayarinda birsey oldu</p><p></p><p>Dun 77 litre mazotla 170 dm2 ikileme yaptim 1200 d/dk gazla 2. Viteste</p><p></p><p>Ancak bu traktoru direksiyon soforu olarak kullanmamalisiniz adeta operator mantiginda kullanmalisiniz o zaman sanzimandan yada arka difransiyelden asla ariza cikartmaz</p><p>3 lu pulluk yada 9 lu kazayagi kullanmak zorunda kalsaniz dahi 4x4 den asla cikarmamalisiniz</p><p></p><p>Sagda solda goruyoruz valtralarin arkalari zayif ne bileyim iste kecelerden yag kacirir felan</p><p>İste bu tip kullanicilar tr de ilk bilinen 4x4 mantigini eski injeksiyonlu tumosan yada samelerde gordukleri icin 4x4 de cok yakar mantigiyla 4x2 de is gutmektedirler halbuki bunlar turbolu traktorler agir işte, buyuk motor sadece arka dif. Fazla geliyor motor icerden disariya fazla geldigini gosteriyor</p><p></p><p>Toprak karistirmayacaginiz iste gubre ilac vs bu traktorleri kullanmamanizi oneririm eger lda lı degilse yakiti bosta yukseltir</p><p>Garantisi varmi bilmiyorum ama bunlar yag banyolu oldugunicin arka hidrolik kutusuna bir klavuz actirarak kabin icine bir basic bar saati taktirmanizi oneririm eger debriyaji kaldirdiginizda basicta kalkmiyorsa kanaatimce bu araci yerinden asla oynatmayin </p><p></p><p>En iyi traktor kendi traktorundur mantigi uzerinden gidecek olursak kendi traktorunun ustasi kendin olucaksin</p><p></p><p>Traktorden memnunum</p><p></p><p>Size nacizhane tavsiyem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay 85, post: 1147692, member: 57042"] Alan arkadasa hayirli olsun ben 2006 son avrupa a95 lerden kullaniyorum nominal 101 hp intercol süz ! Sert bir toprak yapimiz var 4+1 inc ayarli 16 ince kadar yayli cengiz turan pulluk kullaniyorum hafif pulluk Kutivator olarak ta 13 bacakli ekermak kullanmaktayim ama ekermak onermem aslinda cok saglam ve patlatmasi ile aniz bozmasi super ama kaz ayaginda bacak sayisi saseye gore sık oldugu icin normal kullanimda bile toprak topluyor baska marka alin derim 5mt Ozdemir marka barana-tirmik merdaneli kullanicisiyim memnunum Sisu motor cok kaliteli anahtar degmedi (10 yil icinde turbo ve pompa 0 kalamiyor tabiki) Traktore 10 yıl sonra Yakit tasarufu icin cekis sisteminde degisiklikler yaptim hybrid turbo-LDA ve pompa avansı %10 +hidrojen sistemi Valtra 6350 turbosu ve valtra N111 ayarinda birsey oldu Dun 77 litre mazotla 170 dm2 ikileme yaptim 1200 d/dk gazla 2. Viteste Ancak bu traktoru direksiyon soforu olarak kullanmamalisiniz adeta operator mantiginda kullanmalisiniz o zaman sanzimandan yada arka difransiyelden asla ariza cikartmaz 3 lu pulluk yada 9 lu kazayagi kullanmak zorunda kalsaniz dahi 4x4 den asla cikarmamalisiniz Sagda solda goruyoruz valtralarin arkalari zayif ne bileyim iste kecelerden yag kacirir felan İste bu tip kullanicilar tr de ilk bilinen 4x4 mantigini eski injeksiyonlu tumosan yada samelerde gordukleri icin 4x4 de cok yakar mantigiyla 4x2 de is gutmektedirler halbuki bunlar turbolu traktorler agir işte, buyuk motor sadece arka dif. Fazla geliyor motor icerden disariya fazla geldigini gosteriyor Toprak karistirmayacaginiz iste gubre ilac vs bu traktorleri kullanmamanizi oneririm eger lda lı degilse yakiti bosta yukseltir Garantisi varmi bilmiyorum ama bunlar yag banyolu oldugunicin arka hidrolik kutusuna bir klavuz actirarak kabin icine bir basic bar saati taktirmanizi oneririm eger debriyaji kaldirdiginizda basicta kalkmiyorsa kanaatimce bu araci yerinden asla oynatmayin En iyi traktor kendi traktorundur mantigi uzerinden gidecek olursak kendi traktorunun ustasi kendin olucaksin Traktorden memnunum Size nacizhane tavsiyem [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Valtra A95 aldım.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt