PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Valtra
Fotoğraflar (Çekimler)
Valtra A95 Toscano 7 Ayak 3mt İtalyan Patlatma İle Sürümde....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hermiyas" data-source="post: 694923" data-attributes="member: 41641"><p><strong>Ynt: Valtra A95 Toscano 7 Ayak 3mt İtalyan Patlatma İle Sürümde....</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Teşekkürler, bahar tawındaki topraklarda iş werimi oldukça yüksek ama yazın anız tarlasında performansı epey düşecek gibi görünüyor....</p><p></p><p></p><p></p><p>Teşekkür ederim Ufuk bey, sizinde dediğiniz gibi bahar tawındaki topraklarda iş werimi oldukça yüksek ama anız tarlasında performansı düşecektir, belki de çekmeyecektir, ama o wakit henüz gelmeden bir şey diyemeyiz, denediğimde tecrübelerimi aktaracağım buradan sizlere....</p><p></p><p></p><p></p><p>Teşekkür ederim Ömer Faruk, rica ne demek....</p><p></p><p>Güzel iş çıkarttı bana göre, bakalım werimlerde neler olacak onu göreceğiz...Anız da da çalışırsa süpper düpper olur ama henüz denemeden bir şey diyemeyiz. Yakıt olarak şu an hesaplara bakmadan bir şey diyemeceğim ama tarlanın yapısına göre yakıt tüketimi değişecektir. Fikir wermesi açısından tahminimce 2.5-3litre aralarında/2500m2 deki yakıt tüketimi...</p><p></p><p></p><p></p><p>Teşekkür ederim Nail bey, Taşlı da sürdüğümüz yerler oldu aklınızda olsun taş toplama desteği war dekarda yaklaşık 70TL ciwarında....</p><p></p><p></p><p></p><p>Teşekkür ederim, darısı cümlemize....</p><p></p><p>Yakıt olarak yukarıda tahmini rakamları werdim netler için ofiste hesaplara bakmam gerek....</p><p></p><p>Tersine değilde + şeklinde sürmek daha mantıklı geliyor bununla tarlaları...Tecrübesini zamanla kazanacağız...</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Teşekkürler, benimde gönlümden geçen 5460 Sisu motorlu olanları belki onu alıncaya kadar 6616 da gelir ülkemize...</p><p></p><p>Bahar tawında uyumlu çalıştı. Belki anızda çalışır çalışmaz kullanmam bilemiyorum şimdiden...</p><p></p><p></p><p></p><p>Teşekkür ederim...</p><p></p><p></p><p>Teşekkürler, ağırlığı 1600KG.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hermiyas, post: 694923, member: 41641"] [b]Ynt: Valtra A95 Toscano 7 Ayak 3mt İtalyan Patlatma İle Sürümde....[/b] Teşekkürler, bahar tawındaki topraklarda iş werimi oldukça yüksek ama yazın anız tarlasında performansı epey düşecek gibi görünüyor.... Teşekkür ederim Ufuk bey, sizinde dediğiniz gibi bahar tawındaki topraklarda iş werimi oldukça yüksek ama anız tarlasında performansı düşecektir, belki de çekmeyecektir, ama o wakit henüz gelmeden bir şey diyemeyiz, denediğimde tecrübelerimi aktaracağım buradan sizlere.... Teşekkür ederim Ömer Faruk, rica ne demek.... Güzel iş çıkarttı bana göre, bakalım werimlerde neler olacak onu göreceğiz...Anız da da çalışırsa süpper düpper olur ama henüz denemeden bir şey diyemeyiz. Yakıt olarak şu an hesaplara bakmadan bir şey diyemeceğim ama tarlanın yapısına göre yakıt tüketimi değişecektir. Fikir wermesi açısından tahminimce 2.5-3litre aralarında/2500m2 deki yakıt tüketimi... Teşekkür ederim Nail bey, Taşlı da sürdüğümüz yerler oldu aklınızda olsun taş toplama desteği war dekarda yaklaşık 70TL ciwarında.... Teşekkür ederim, darısı cümlemize.... Yakıt olarak yukarıda tahmini rakamları werdim netler için ofiste hesaplara bakmam gerek.... Tersine değilde + şeklinde sürmek daha mantıklı geliyor bununla tarlaları...Tecrübesini zamanla kazanacağız... Teşekkürler, benimde gönlümden geçen 5460 Sisu motorlu olanları belki onu alıncaya kadar 6616 da gelir ülkemize... Bahar tawında uyumlu çalıştı. Belki anızda çalışır çalışmaz kullanmam bilemiyorum şimdiden... Teşekkür ederim... Teşekkürler, ağırlığı 1600KG. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Valtra
Fotoğraflar (Çekimler)
Valtra A95 Toscano 7 Ayak 3mt İtalyan Patlatma İle Sürümde....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt