PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
valtra fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="amatim" data-source="post: 281472" data-attributes="member: 25894"><p>kardeş değerli bilgiler ve de paylaşımlar için çok sağolsasın. Diğer konulardaki paylaşımlarım internet bağlantısındaki problem nedeniyle oldu bunun için kusra bakmayın. bende new holland 1996 model kara kafa 70 - 56 4 silindirli bir tarktör var. yakıt yüznden yani 70 56 bana göre çok yaktığı için değiştirmek istiyorum. işimi görebilecek traktör olarakta valtra a 75 hoşuma gitti ama onda da yakıt yönünden tertütlerim var. kulanıcılardan öngörü sağlayacak bilgiler alıp mantıklı ve de akılcı bir karara varmak istiyorum. bende ki 70 - 56 50 liralık mazotu 6 -7 km. yolu 4 sefer gidip gelmekle ve de o uzaklıktaki tarlada kısa zaman çalıştıktan sonra mazotun hemen hemen hepsini tüketiyor. bu yüzden bu traktörü değiştrmek istiyorum. eğer valtra da yakıt yönünde düz yolda ve de tarlada çalışırken normal denebilecek bir mazot tüketimi sağlıyorsa tercihim valtra yönünde olacak... mesela valtra mısır slajı yaparaken slaj makinesi takılı olup çalıştırıldığında 1 dekarda ne kadar mazot tüketir, ya da 1 dekar nadas bir tarlayı sürmede ne kadar mazot tüketir. bu şekilde mazot ölçümü yapan kulanıcılar var ise bilgilerini burada da paylaşırlarsa çok sevinirim... sayın editör sizin kulandığınız valtra nın ne gibi artıları ve eksileri var paylaşabilir misiniz ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="amatim, post: 281472, member: 25894"] kardeş değerli bilgiler ve de paylaşımlar için çok sağolsasın. Diğer konulardaki paylaşımlarım internet bağlantısındaki problem nedeniyle oldu bunun için kusra bakmayın. bende new holland 1996 model kara kafa 70 - 56 4 silindirli bir tarktör var. yakıt yüznden yani 70 56 bana göre çok yaktığı için değiştirmek istiyorum. işimi görebilecek traktör olarakta valtra a 75 hoşuma gitti ama onda da yakıt yönünden tertütlerim var. kulanıcılardan öngörü sağlayacak bilgiler alıp mantıklı ve de akılcı bir karara varmak istiyorum. bende ki 70 - 56 50 liralık mazotu 6 -7 km. yolu 4 sefer gidip gelmekle ve de o uzaklıktaki tarlada kısa zaman çalıştıktan sonra mazotun hemen hemen hepsini tüketiyor. bu yüzden bu traktörü değiştrmek istiyorum. eğer valtra da yakıt yönünde düz yolda ve de tarlada çalışırken normal denebilecek bir mazot tüketimi sağlıyorsa tercihim valtra yönünde olacak... mesela valtra mısır slajı yaparaken slaj makinesi takılı olup çalıştırıldığında 1 dekarda ne kadar mazot tüketir, ya da 1 dekar nadas bir tarlayı sürmede ne kadar mazot tüketir. bu şekilde mazot ölçümü yapan kulanıcılar var ise bilgilerini burada da paylaşırlarsa çok sevinirim... sayın editör sizin kulandığınız valtra nın ne gibi artıları ve eksileri var paylaşabilir misiniz ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
valtra fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt