PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Valtra
Fotoğraflar (Alıntılar)
VALTRA S 280 HERK RECORU
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="salih" data-source="post: 3174" data-attributes="member: 43"><p><strong>: VALTRA S 280 HERK RECORU</strong></p><p></p><p>Ya bu Valtra 280S sekiz teker Çekişi iyi değil her halde Massey fergusan ve sanırsam deutz vaya fendt ondan iyiçekiyor üstelik</p><p>onlar dört teker yinede siz dostlar bilirsiniz. </p><p>7yaww ben anlayamadım sızın orda varmı bundann tarlada falanmı gordun cekısını bence avrupada yasasadım alacagım traktorlerın basında valtra gelırdı valtranın tıpıde kendıde cok yakısıklı</p><p>arkadaslar merak ettım acaba tukıede t8040kınden baska bole buyuk puluk kullanan kısıler varmıdır benım sımdıye kadar gorgugun en buyuk pulluk 7li var bızım komsuda o bıle bazen tam batmıo cıg bırakıo bazı yerlerı yanı hemde avrupada resımlerde genellıkle bole buyuk pulluklar var onların tarlalrr hep duzmu turkıyede bole tAARLALAR YOKMUU BILGI VERIRSENIZ SEWINIRIM</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="salih, post: 3174, member: 43"] [b]: VALTRA S 280 HERK RECORU[/b] Ya bu Valtra 280S sekiz teker Çekişi iyi değil her halde Massey fergusan ve sanırsam deutz vaya fendt ondan iyiçekiyor üstelik onlar dört teker yinede siz dostlar bilirsiniz. 7yaww ben anlayamadım sızın orda varmı bundann tarlada falanmı gordun cekısını bence avrupada yasasadım alacagım traktorlerın basında valtra gelırdı valtranın tıpıde kendıde cok yakısıklı arkadaslar merak ettım acaba tukıede t8040kınden baska bole buyuk puluk kullanan kısıler varmıdır benım sımdıye kadar gorgugun en buyuk pulluk 7li var bızım komsuda o bıle bazen tam batmıo cıg bırakıo bazı yerlerı yanı hemde avrupada resımlerde genellıkle bole buyuk pulluklar var onların tarlalrr hep duzmu turkıyede bole tAARLALAR YOKMUU BILGI VERIRSENIZ SEWINIRIM [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Valtra
Fotoğraflar (Alıntılar)
VALTRA S 280 HERK RECORU
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt