PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Valtra
Fotoğraflar (Çekimler)
VALTRA T 700
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tümosancı sefa" data-source="post: 189648" data-attributes="member: 6059"><p><strong>Ynt: VALTRA T 700</strong></p><p></p><p>eeet arkadaşlar teşhis koyulmuştur : ' ( : ' ( bu motora o tekerler büyük fazla yaşamaz : ' ( allah taksilatını afetsin ama işin şakası bu tabikide ama gerçekten o tekerler byük ona ona ince ve ufak teker olmalı ama ne olursa olsun ben yorum yapan bi arkada katılıyorum 3 silindir çifçeker olmaz verdigin paraya yazık aa makinada az yakar ama başka işe gitmez em bu arada benim tanıdıgım bi abi 85 nh ye arka lastikleri ufaltıp ön tekerleri büyütmüş ve servisin orda karşılaştık servise diyorki bu motor debriyaj dagıttı neden usta bi çıktı git lastikleri degiştir yarında arkayı dagıtırsın gelirsin diyerek adamı yolladı geri burda demek istedigim o motor da yarın başlar bi problem çıkarmaya işallah çıkarmazda sende işini rahat yaparsın ama sonuç bu eline saglık güzel kareler bunu unutmadan yazalım ;D ;D ;D</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tümosancı sefa, post: 189648, member: 6059"] [b]Ynt: VALTRA T 700[/b] eeet arkadaşlar teşhis koyulmuştur : ' ( : ' ( bu motora o tekerler büyük fazla yaşamaz : ' ( allah taksilatını afetsin ama işin şakası bu tabikide ama gerçekten o tekerler byük ona ona ince ve ufak teker olmalı ama ne olursa olsun ben yorum yapan bi arkada katılıyorum 3 silindir çifçeker olmaz verdigin paraya yazık aa makinada az yakar ama başka işe gitmez em bu arada benim tanıdıgım bi abi 85 nh ye arka lastikleri ufaltıp ön tekerleri büyütmüş ve servisin orda karşılaştık servise diyorki bu motor debriyaj dagıttı neden usta bi çıktı git lastikleri degiştir yarında arkayı dagıtırsın gelirsin diyerek adamı yolladı geri burda demek istedigim o motor da yarın başlar bi problem çıkarmaya işallah çıkarmazda sende işini rahat yaparsın ama sonuç bu eline saglık güzel kareler bunu unutmadan yazalım ;D ;D ;D [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Valtra
Fotoğraflar (Çekimler)
VALTRA T 700
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt