PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Valtra
Fotoğraflar (Alıntılar)
VALTRA T SERİSİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="salih" data-source="post: 4356" data-attributes="member: 43"><p><strong>: VALTRA T SERİSİ</strong></p><p></p><p>adas ben dedım onu ama o valtra sarıydı yanı yenı tıptı </p><p>arkadaslar polatlıda yaar koyunde bı adamda bı a95 var yesıl eskılerden bıde sarı a75 var </p><p>a75 tarlada 4luyu atınca gıderkene bırden yıgılıo nerdese ıstop edecek gıbı noluo ben bı bızım basakta bıde bu a75te gordum bu olayı gıderkene gıderkene bırden bayılıo ıstop edıo ama bıde a95 vardı yanında 5lı 13noyu hoplatıyodu a95 benım cok hsuma gıdıo ama yenı a75 ole gordukten sonra sogudum belkıde o motor cok yenıydı acılmamıs oldugundan ole yapıodu orasını bende anlamadım zaten </p><p>arkadaslar bu kadar buyuk motorda nıe bu gostergelker var demıssınız bence elektronık yerıne bu ıbrelı gosterge cok daha hos olmus valtra harbı cok klas traktor ozellıle t serısı</p><p>benım yurt dısında alacagım ılk traktor valtradır alırım 2 tane t serısınden bakarım keyfıme</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="salih, post: 4356, member: 43"] [b]: VALTRA T SERİSİ[/b] adas ben dedım onu ama o valtra sarıydı yanı yenı tıptı arkadaslar polatlıda yaar koyunde bı adamda bı a95 var yesıl eskılerden bıde sarı a75 var a75 tarlada 4luyu atınca gıderkene bırden yıgılıo nerdese ıstop edecek gıbı noluo ben bı bızım basakta bıde bu a75te gordum bu olayı gıderkene gıderkene bırden bayılıo ıstop edıo ama bıde a95 vardı yanında 5lı 13noyu hoplatıyodu a95 benım cok hsuma gıdıo ama yenı a75 ole gordukten sonra sogudum belkıde o motor cok yenıydı acılmamıs oldugundan ole yapıodu orasını bende anlamadım zaten arkadaslar bu kadar buyuk motorda nıe bu gostergelker var demıssınız bence elektronık yerıne bu ıbrelı gosterge cok daha hos olmus valtra harbı cok klas traktor ozellıle t serısı benım yurt dısında alacagım ılk traktor valtradır alırım 2 tane t serısınden bakarım keyfıme [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Valtra
Fotoğraflar (Alıntılar)
VALTRA T SERİSİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt