PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
VALTRA TRAKTÖRLERİ HAKKINDA ŞİKAYETLERİMİZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="okkangal" data-source="post: 240767" data-attributes="member: 470"><p><strong>Ynt: VALTRA TRAKTÖRLERİ HAKKINDA ŞİKAYETLERİMİZ</strong></p><p></p><p>OkayKANGAL : bizim motor çok yakıyor , yani haddinden fazla !!! ne yapacaz , öneriniz nedir ? </p><p>HattatGörevlisi : Yakmaz !! ölçememişsindir </p><p>OK : nasıl yani !!! Ben sayı sayabiliyorum !!!! </p><p>HG : peki nasıl ölçtünde çok yaktı diyorsun !!! </p><p>OK : yaptığım iş belli , yaktığım mazot belli !!! petrol ofisine verdiğim para belli !!! </p><p>HG : öyle olmaz !!! öyle ölçülmez , rekorlara şişe ile mazot bağlayacan , iki litre yakana kadar pullukla düz gidip , sürdüğün yeri ölçeceksin ... o şekilde belli olur !!! </p><p>OK : ben şimdi dört senedir yaktığım mazotu yanlışmı hesaplamışım ??? </p><p>HG : bak o motorun deposunuda iki parça ek bölme var , sen ana depoyu yakınca mazot bitti sanıp mazot dolduruyorsun !! </p><p>OK : iyiki söyledin , ben bilmiyordum !!! bende senede 1000 lt mazotu motorun deposunda unutuyorum dimi !!! gidip alayım bari !!! </p><p>HG: servise sordun mu ??? </p><p>OK : sordum pompayı ayarladı iki sene önce garantisi varken , hiç bir şey değişmedi </p><p>HG: servisin pompayı , kime ayarlattı biliyormusun ?? </p><p>OK : banane kime ayarlattıysa ... benim problemim mi ??? servise çok yakıyo dedik tamam hallederiz dedi ayarladı !!! </p><p>HG : garantisi bitmiş şimdi .... biz bişe yapamayız !!! </p><p>OK : senden bişe isteyen oldu mu ??? öneri istedik , yapacaklarınında ücret mukabili olur zaten ... </p><p>HG : o servisle senin aranda , bizi ilgilendirmez .... yaktırma sende .. kullanmayla ilgili dir kesin .... dikkatli olun biraz .... </p><p>OK : işte HATTAT gibi firmanın da senin gibi yetkilisi olur !!!!!! Bak karşıda Ferruh İLHAN isimli birisi ... tüm firma halinde bence gidin bir şeyler öğrenin ... iyi günler !!!! adam sandık yol sorduk ... afedersiniz ....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="okkangal, post: 240767, member: 470"] [b]Ynt: VALTRA TRAKTÖRLERİ HAKKINDA ŞİKAYETLERİMİZ[/b] OkayKANGAL : bizim motor çok yakıyor , yani haddinden fazla !!! ne yapacaz , öneriniz nedir ? HattatGörevlisi : Yakmaz !! ölçememişsindir OK : nasıl yani !!! Ben sayı sayabiliyorum !!!! HG : peki nasıl ölçtünde çok yaktı diyorsun !!! OK : yaptığım iş belli , yaktığım mazot belli !!! petrol ofisine verdiğim para belli !!! HG : öyle olmaz !!! öyle ölçülmez , rekorlara şişe ile mazot bağlayacan , iki litre yakana kadar pullukla düz gidip , sürdüğün yeri ölçeceksin ... o şekilde belli olur !!! OK : ben şimdi dört senedir yaktığım mazotu yanlışmı hesaplamışım ??? HG : bak o motorun deposunuda iki parça ek bölme var , sen ana depoyu yakınca mazot bitti sanıp mazot dolduruyorsun !! OK : iyiki söyledin , ben bilmiyordum !!! bende senede 1000 lt mazotu motorun deposunda unutuyorum dimi !!! gidip alayım bari !!! HG: servise sordun mu ??? OK : sordum pompayı ayarladı iki sene önce garantisi varken , hiç bir şey değişmedi HG: servisin pompayı , kime ayarlattı biliyormusun ?? OK : banane kime ayarlattıysa ... benim problemim mi ??? servise çok yakıyo dedik tamam hallederiz dedi ayarladı !!! HG : garantisi bitmiş şimdi .... biz bişe yapamayız !!! OK : senden bişe isteyen oldu mu ??? öneri istedik , yapacaklarınında ücret mukabili olur zaten ... HG : o servisle senin aranda , bizi ilgilendirmez .... yaktırma sende .. kullanmayla ilgili dir kesin .... dikkatli olun biraz .... OK : işte HATTAT gibi firmanın da senin gibi yetkilisi olur !!!!!! Bak karşıda Ferruh İLHAN isimli birisi ... tüm firma halinde bence gidin bir şeyler öğrenin ... iyi günler !!!! adam sandık yol sorduk ... afedersiniz .... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
VALTRA TRAKTÖRLERİ HAKKINDA ŞİKAYETLERİMİZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt