PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
VALTRA TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="valtra-a75-" data-source="post: 495000" data-attributes="member: 40265"><p><strong>Ynt: VALTRA TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ</strong></p><p></p><p>internetten duyma fiyatlarla , sağdan soldan duyma laflarla şu motor kötü bu traktör iyi denilmez önce bineceksin bakacaksın kullanacaksın beğenmezsen konuşacaksn milletin deği ile onun bunun sözü ile sağa sola kötü diye yazıp yorum yapmak için konuşmayalım kullanmadan bura ya gelip kötü demeyin biz 2006 dan berli kullanıyok biz oralardakilerden hariç çevre köyler bile hasta oluyo sağdan soldan çekemiyenlerden duyuklarınizi konuşmayın valtrayi alıp ta memnun olmayan ben şahsen görmedim olabilir ama gerçekten güzel . Dönüme 1.5 litre yakıyo bide bizim oralar ful rampa tarlalar biz 398 mf ile biz a75 aynı pulluk ile taktik aynı şartlarda bizimki önde gidiyordu valtrada patinaj olayı yok kalıbınin traktörü değil diyorlar tam tersi => a75 valtra 398 mf den ve 3.095 mf den çiftte önde gidiyor a85 jhndr 85 likle arka arka ya çekiyo a95 tl 100 a yi çekiyo 3.105 den çiftte daha önde gidiyo bilmeden yorum yapmayalim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="valtra-a75-, post: 495000, member: 40265"] [b]Ynt: VALTRA TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ[/b] internetten duyma fiyatlarla , sağdan soldan duyma laflarla şu motor kötü bu traktör iyi denilmez önce bineceksin bakacaksın kullanacaksın beğenmezsen konuşacaksn milletin deği ile onun bunun sözü ile sağa sola kötü diye yazıp yorum yapmak için konuşmayalım kullanmadan bura ya gelip kötü demeyin biz 2006 dan berli kullanıyok biz oralardakilerden hariç çevre köyler bile hasta oluyo sağdan soldan çekemiyenlerden duyuklarınizi konuşmayın valtrayi alıp ta memnun olmayan ben şahsen görmedim olabilir ama gerçekten güzel . Dönüme 1.5 litre yakıyo bide bizim oralar ful rampa tarlalar biz 398 mf ile biz a75 aynı pulluk ile taktik aynı şartlarda bizimki önde gidiyordu valtrada patinaj olayı yok kalıbınin traktörü değil diyorlar tam tersi => a75 valtra 398 mf den ve 3.095 mf den çiftte önde gidiyor a85 jhndr 85 likle arka arka ya çekiyo a95 tl 100 a yi çekiyo 3.105 den çiftte daha önde gidiyo bilmeden yorum yapmayalim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
VALTRA TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt