PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Valtra
Fotoğraflar (Çekimler)
VALTRA yeni fotoğraflar... 01.06.2008
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 237489" data-attributes="member: 16973"><p><strong>Ynt: VALTRA yeni fotoğraflar... 01.06.2008</strong></p><p></p><p>arkadslar sıze cevabımı yemım ederek vereyım ıster ınanın ıster ınanmayın sorun degıl kese benım kese sıze gıren cıkan yok mf 285 s 5 soklu 147 no ıle 12 saatte 110 dekar yer surdum yanı bayıde ıncelemekten daha ıyısını yaptım daha ıkı gun once 06/03/2010 tarıhınde 220 dekar yer surdum 4 soklu 14 inc ile 200 lıtre mazot yaktım uc gun gıttım geldım tarlaya gıt gel yol toplam 28 km ucgunde eder 84 km yolda yaktıgım yakıtta ıcınde vıdeoya gelınce ben 4 sokluyu mecburen takmak zorunda kaldım cunku 5 soklu komsunundu arkads tasa takmıs patates tarlasını surerken cok derıne atmıs 398 mf ıle ıkı bacagıda cok egılmıs alıp kullanamadım yakıttan en az 25 lıtre zararım var 4 sokluda pek ılgınc olmayacagı ıcın cekmedım vıdeoya bunda ne varkı dıye yorum yapanlarla ugrasacak durumda degılım haaa bu arada yemınle sıteye vıdeo nasıl yuklenır onu hala ogrenemedım bılseydım emın olun yukleyecektım bızım burda 5 soklu 14 no alplerle 265 s bıle tarla suruyor sadece one bıraz ılave agırlık eklıyor o kadar ınanınkı bızım toprakları yazın tas dıye duvara koyarlar o kadar sert o yuzdende tarlaları hep yagmurun bol yagdıgı zamnlarda surerız dıger zamanlarda ıse golet ederek tarlayı tava getırıp anca suruyoruz ısteyen ıstedıgını desın ben motorumdan en yuksek verımı alabılıyorum kullanmasını bılen varsa aynı verımı alabılır herkes motorunu ıyı tanımalı ve nerde ne iş yapacagını tıpkı kocanın karısını bıldıgı gıbı bılmelıdır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 237489, member: 16973"] [b]Ynt: VALTRA yeni fotoğraflar... 01.06.2008[/b] arkadslar sıze cevabımı yemım ederek vereyım ıster ınanın ıster ınanmayın sorun degıl kese benım kese sıze gıren cıkan yok mf 285 s 5 soklu 147 no ıle 12 saatte 110 dekar yer surdum yanı bayıde ıncelemekten daha ıyısını yaptım daha ıkı gun once 06/03/2010 tarıhınde 220 dekar yer surdum 4 soklu 14 inc ile 200 lıtre mazot yaktım uc gun gıttım geldım tarlaya gıt gel yol toplam 28 km ucgunde eder 84 km yolda yaktıgım yakıtta ıcınde vıdeoya gelınce ben 4 sokluyu mecburen takmak zorunda kaldım cunku 5 soklu komsunundu arkads tasa takmıs patates tarlasını surerken cok derıne atmıs 398 mf ıle ıkı bacagıda cok egılmıs alıp kullanamadım yakıttan en az 25 lıtre zararım var 4 sokluda pek ılgınc olmayacagı ıcın cekmedım vıdeoya bunda ne varkı dıye yorum yapanlarla ugrasacak durumda degılım haaa bu arada yemınle sıteye vıdeo nasıl yuklenır onu hala ogrenemedım bılseydım emın olun yukleyecektım bızım burda 5 soklu 14 no alplerle 265 s bıle tarla suruyor sadece one bıraz ılave agırlık eklıyor o kadar ınanınkı bızım toprakları yazın tas dıye duvara koyarlar o kadar sert o yuzdende tarlaları hep yagmurun bol yagdıgı zamnlarda surerız dıger zamanlarda ıse golet ederek tarlayı tava getırıp anca suruyoruz ısteyen ıstedıgını desın ben motorumdan en yuksek verımı alabılıyorum kullanmasını bılen varsa aynı verımı alabılır herkes motorunu ıyı tanımalı ve nerde ne iş yapacagını tıpkı kocanın karısını bıldıgı gıbı bılmelıdır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Valtra
Fotoğraflar (Çekimler)
VALTRA yeni fotoğraflar... 01.06.2008
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt