PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Valtra
Fotoğraflar (Çekimler)
VALTRA yeni fotoğraflar... 01.06.2008
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 237741" data-attributes="member: 16973"><p><strong>Ynt: VALTRA yeni fotoğraflar... 01.06.2008</strong></p><p></p><p> canım kardesım ben hıc patates ekmedım cunku asıl meslegım kerestecılık ama cok patates tarlası surdum senede 10 kereden fazla su yıyınce tas gıbı oturuyor mesele degıl ben normal ova topragıda surdum bızım ovanın topragı yazın taştan sert olur surmek ıcın tarlaya en az ıkı gun salma suyla kardırma yaparız da ancak surerız bende dukanda tek basına calısıyorum zamanım kısıtlı baska tarla i,şlerını yapacak kımsede yok o yuzden en hızlı sekılde cumartesı pazara falan denk getırıp tarlaları surmek zorunda kalıyorum kendımde traktoru ılk aldıgımızda buralarda 4 5 soklu pulluklar yoktu o yuzden 3 soklu 14 no almıstım sımdı 4 5 soklular cıknca komsunun mf 398 vardı ona aldı bıde mf 285 s ıle mf 265 s kardesınde vardı ıclerınden sadece 265 s 1 takvıye ıle cekıyor 5 sokluyu 398 zaten tınlamıyor bıle 285 s 1 serı ıle cekıyor bende komsudan gorup odunc aldım kullandım gayet guzel haa motorların hepsıde 2 wd bu arada tek sıkayetım yolda 3 serı ıle gıdemıyorsun salınımlı oldugu ıcın onlerı bıraz zıplatıyor bıde tarlalarda ufak defek tas oluyor tasa gelınce kendını cok zıplatıyor surumde cızgı yapıyor ama tassız arazıde zeytınyagı gıbı akıyor mubarek kısmetse ben bu yaz 4 soklu 16 no alpler alacagım yanlıs anlasılmasın bak 5liyi motor cekmıyor demeyın cunku 5 soklu 14 ıle 4 soklu 16 arsında pek fark yok ıs genıslıklerı asagı yukarı aynı 10 cm felan oynuyor sadece tarlada zıpladıgı ıcın salınımından dolayı 4 sokluyu trecıh ettım cunku kerestecılıgı burakıp tamamen cıftcılıge yonelecegım eee sureklı 5 kullanıp hıdrolıgıme arıza yaptıramam mazot hıdrolıkten daha massafsız</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 237741, member: 16973"] [b]Ynt: VALTRA yeni fotoğraflar... 01.06.2008[/b] canım kardesım ben hıc patates ekmedım cunku asıl meslegım kerestecılık ama cok patates tarlası surdum senede 10 kereden fazla su yıyınce tas gıbı oturuyor mesele degıl ben normal ova topragıda surdum bızım ovanın topragı yazın taştan sert olur surmek ıcın tarlaya en az ıkı gun salma suyla kardırma yaparız da ancak surerız bende dukanda tek basına calısıyorum zamanım kısıtlı baska tarla i,şlerını yapacak kımsede yok o yuzden en hızlı sekılde cumartesı pazara falan denk getırıp tarlaları surmek zorunda kalıyorum kendımde traktoru ılk aldıgımızda buralarda 4 5 soklu pulluklar yoktu o yuzden 3 soklu 14 no almıstım sımdı 4 5 soklular cıknca komsunun mf 398 vardı ona aldı bıde mf 285 s ıle mf 265 s kardesınde vardı ıclerınden sadece 265 s 1 takvıye ıle cekıyor 5 sokluyu 398 zaten tınlamıyor bıle 285 s 1 serı ıle cekıyor bende komsudan gorup odunc aldım kullandım gayet guzel haa motorların hepsıde 2 wd bu arada tek sıkayetım yolda 3 serı ıle gıdemıyorsun salınımlı oldugu ıcın onlerı bıraz zıplatıyor bıde tarlalarda ufak defek tas oluyor tasa gelınce kendını cok zıplatıyor surumde cızgı yapıyor ama tassız arazıde zeytınyagı gıbı akıyor mubarek kısmetse ben bu yaz 4 soklu 16 no alpler alacagım yanlıs anlasılmasın bak 5liyi motor cekmıyor demeyın cunku 5 soklu 14 ıle 4 soklu 16 arsında pek fark yok ıs genıslıklerı asagı yukarı aynı 10 cm felan oynuyor sadece tarlada zıpladıgı ıcın salınımından dolayı 4 sokluyu trecıh ettım cunku kerestecılıgı burakıp tamamen cıftcılıge yonelecegım eee sureklı 5 kullanıp hıdrolıgıme arıza yaptıramam mazot hıdrolıkten daha massafsız [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Valtra
Fotoğraflar (Çekimler)
VALTRA yeni fotoğraflar... 01.06.2008
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt