PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Valtra
Fotoğraflar (Çekimler)
VALTRA yeni fotoğraflar... 01.06.2008
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bytk" data-source="post: 238203" data-attributes="member: 148"><p><strong>Ynt: VALTRA yeni fotoğraflar... 01.06.2008</strong></p><p></p><p></p><p>kardeş senin yörendeki toprak yapısını sürüm derinliğini vs. bilmiyorum ama bildiğim bişey var o da ben 30 yaşındayım ve bu hayatı ya da bu mesleği biraz mecburiyet biraz keyif aldığım için 3 üniversite bırakmak zorunda kalarak yapıyorum. ayağım debriyaja yetiştiği günen beri traktör sürüyorum bizde ve aynı çiftlikte çiftçilik yapan amcamda JD 6620 newhollandTM120 ve 110-90 ve MF 6180 dahil olmak şartıyla kullandığımız küçük traktörleri saymıyorum ki hiç bir şekilde 12 saatte 110 dnm yeri ne sürebiliriz ne de yakıtlarını 1,5 lt altına düşüremeyiz benim senden istediğim gel bize bu işi öğret kardeş biz bu işi bilmiyoruz ve çok iddialı olarakda şunu söylüyorum bırak tarlada çekmeyi 265 s bizdeki 5 li 16 inç yada 6 lı 13 inç pulluğu yerinden kaldırsın ben daha bu sitede biliyorum diye yorum vs. yapmayacam kardeş</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bytk, post: 238203, member: 148"] [b]Ynt: VALTRA yeni fotoğraflar... 01.06.2008[/b] kardeş senin yörendeki toprak yapısını sürüm derinliğini vs. bilmiyorum ama bildiğim bişey var o da ben 30 yaşındayım ve bu hayatı ya da bu mesleği biraz mecburiyet biraz keyif aldığım için 3 üniversite bırakmak zorunda kalarak yapıyorum. ayağım debriyaja yetiştiği günen beri traktör sürüyorum bizde ve aynı çiftlikte çiftçilik yapan amcamda JD 6620 newhollandTM120 ve 110-90 ve MF 6180 dahil olmak şartıyla kullandığımız küçük traktörleri saymıyorum ki hiç bir şekilde 12 saatte 110 dnm yeri ne sürebiliriz ne de yakıtlarını 1,5 lt altına düşüremeyiz benim senden istediğim gel bize bu işi öğret kardeş biz bu işi bilmiyoruz ve çok iddialı olarakda şunu söylüyorum bırak tarlada çekmeyi 265 s bizdeki 5 li 16 inç yada 6 lı 13 inç pulluğu yerinden kaldırsın ben daha bu sitede biliyorum diye yorum vs. yapmayacam kardeş [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Valtra
Fotoğraflar (Çekimler)
VALTRA yeni fotoğraflar... 01.06.2008
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt