PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Valtra
Fotoğraflar (Çekimler)
VALTRA yeni fotoğraflar... 01.06.2008
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nailyetek" data-source="post: 238610" data-attributes="member: 8099"><p><strong>Ynt: VALTRA yeni fotoğraflar... 01.06.2008</strong></p><p></p><p>Sevgili Arkadaşlar; konu başlığı Valtra A-75 resimleri, muhabbet MF 265 in 5 soklu pulluk çekmesi ve 285 S nin 5 soklu pullukla herk yapması derken giderek kişisel tartışmalara; ve önce kişilerin kendi traktörlerini ispatlama çabası, ardından kendilerini ispatlama çabası... Bana göre hiç gerek yok bu konulara; kimi al ' ı sever kimi mor ' u.</p><p></p><p>Şimdi size kendimden bir örnek anlatayım; biz hasbelkader traktörü değiştirdik ve 265 s sahibi olduk. Elimizde olan ekipmanlar 2 ad 8 ve 10 inc 3 lü pulluk ve 1 ad 2 li 14 inç pulluktu. Ben bunlarla mecburiyettten dolayı 2 dönem nadas sürmek zorunda kaldım ve bu traktörün yakıtını ne kadar rahatta sürse 2 lt/1.da. ın altına düşüremedim. Babam da ekipmanları değiştirmemekte ısrar etti. Hatta yeni bir pulluk almaya karar verdiğimde illaki 3 lü 11 inc pulluğun en ideal olduğu konusunda oldukça ısrarlıydı. Sonra trakkulüp ile tanıştım ve babama burdan bir çok video izlettim, sonuç olarak 12-14 inç ayarı yapılabilen Turan Y.O. 3 soklu plluk sahibi olduk ve ilk başta 14 inc e ayarlı olarak sürüme başladık. Buna belki birçok kişi inanmıyacak ama; 3 lü 10 inc pulluktan daha rahat sürüm yapıyoruz. Arazimiz her ne kadar çok eğimli olsada bana bu traktör 4lü 14 inc pulluğu çekecek gibi geliyor. Şu an için yakıt ortalaması 1 da./1.5 lt civarı. Sürüm sırasında 1400-1600 motor devri ve eğimli arazilerde 3 takviye-H, 1 seri-L ve h viteslerini kullanıyorum. Tek rahatsız olduğum traktörün 12x36 ince teker diye tabir edilen lastiklere sahip olması, bununda eksi tarafı takviye vites kullandığım zamanlar başlarda ileri-geri yaparken zaman kaybı. Eğer 16x30 lastik kullanırsam takviye vitesinden kuratulacağım gibi geliyor. Saygılar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nailyetek, post: 238610, member: 8099"] [b]Ynt: VALTRA yeni fotoğraflar... 01.06.2008[/b] Sevgili Arkadaşlar; konu başlığı Valtra A-75 resimleri, muhabbet MF 265 in 5 soklu pulluk çekmesi ve 285 S nin 5 soklu pullukla herk yapması derken giderek kişisel tartışmalara; ve önce kişilerin kendi traktörlerini ispatlama çabası, ardından kendilerini ispatlama çabası... Bana göre hiç gerek yok bu konulara; kimi al ' ı sever kimi mor ' u. Şimdi size kendimden bir örnek anlatayım; biz hasbelkader traktörü değiştirdik ve 265 s sahibi olduk. Elimizde olan ekipmanlar 2 ad 8 ve 10 inc 3 lü pulluk ve 1 ad 2 li 14 inç pulluktu. Ben bunlarla mecburiyettten dolayı 2 dönem nadas sürmek zorunda kaldım ve bu traktörün yakıtını ne kadar rahatta sürse 2 lt/1.da. ın altına düşüremedim. Babam da ekipmanları değiştirmemekte ısrar etti. Hatta yeni bir pulluk almaya karar verdiğimde illaki 3 lü 11 inc pulluğun en ideal olduğu konusunda oldukça ısrarlıydı. Sonra trakkulüp ile tanıştım ve babama burdan bir çok video izlettim, sonuç olarak 12-14 inç ayarı yapılabilen Turan Y.O. 3 soklu plluk sahibi olduk ve ilk başta 14 inc e ayarlı olarak sürüme başladık. Buna belki birçok kişi inanmıyacak ama; 3 lü 10 inc pulluktan daha rahat sürüm yapıyoruz. Arazimiz her ne kadar çok eğimli olsada bana bu traktör 4lü 14 inc pulluğu çekecek gibi geliyor. Şu an için yakıt ortalaması 1 da./1.5 lt civarı. Sürüm sırasında 1400-1600 motor devri ve eğimli arazilerde 3 takviye-H, 1 seri-L ve h viteslerini kullanıyorum. Tek rahatsız olduğum traktörün 12x36 ince teker diye tabir edilen lastiklere sahip olması, bununda eksi tarafı takviye vites kullandığım zamanlar başlarda ileri-geri yaparken zaman kaybı. Eğer 16x30 lastik kullanırsam takviye vitesinden kuratulacağım gibi geliyor. Saygılar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Valtra
Fotoğraflar (Çekimler)
VALTRA yeni fotoğraflar... 01.06.2008
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt