PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Valtra
Fotoğraflar (Çekimler)
VALTRA yeni fotoğraflar... 01.06.2008
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 238715" data-attributes="member: 16973"><p><strong>Ynt: VALTRA yeni fotoğraflar... 01.06.2008</strong></p><p></p><p>kardes benım memleketın %80 rampa ınıs cıkıs cok daha once san soylemıstım ben sureklı agır yuk cekıyorum dıye 8 9 10 ton gıdıp gelıyorum sayet motorumda saglam fren olmasa acaba mf gıbı rampada cabuk salan motorla nasıl ınılır soylesene motorun frenı tek traflı tutuyor demıssın sana sunu soyleyeyım mutlaka defransıyele degısık marka yaglar koymussundur frenler yag banyolu bılıyorsun yag ne kadr kalıtelı olursa frenlerın okadar ıyı tutar ama degısık degısık yag koyduysanh eger fren balatalarını ve ayna dısklerı asındırmıstır mutlaka yada ıcerdekı bılyalar farklı yatak yapmıstır dengesızlık yaratır gene tutmaz ben gecn yıl 12 yıldan sonra benım fren balataları bıtmıstır dıye servıse gıttım usta benı nerdeyse dovecektı tanıdık bılıyon mu 10 yıldır aynı ustaya gıderım senın gıbı fren kullanan adama bunlar en az 30 yıl gıder dıgerlerınede 50 yılo gıder dedı sen 3 usta tanıyormussun ben 1 kusura bakma cok danısan cok yanılır cokta kazıklanır saglamını bul bır tane bul dusun ben rampada hem can tasıyorum hem mal benım frenler ıyı olmasa acaba ben 8 10 ton yukle rampanın ortasında yerı gelınce zarpadan nasıl duruyorum acaba bırısı asagı ınıp tekerlerın onune takozmu koyuyor canımı sokakta bulmadıgıma gore sanırım benım frenler ıyı be kanka keske yakın olsaydık ta gorusebılseydık ınankı zamanım musaıt olsa gelırdım yanına senınkı musaıtse adresım bellı gel goruselım iş durumuma bak motor ne yapıyor gor vıdeoyla falan anlasılmaz bu işler kusura bakma gozunle gelıp gorecen vıdeonun kırk turlu hılesı vardır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 238715, member: 16973"] [b]Ynt: VALTRA yeni fotoğraflar... 01.06.2008[/b] kardes benım memleketın %80 rampa ınıs cıkıs cok daha once san soylemıstım ben sureklı agır yuk cekıyorum dıye 8 9 10 ton gıdıp gelıyorum sayet motorumda saglam fren olmasa acaba mf gıbı rampada cabuk salan motorla nasıl ınılır soylesene motorun frenı tek traflı tutuyor demıssın sana sunu soyleyeyım mutlaka defransıyele degısık marka yaglar koymussundur frenler yag banyolu bılıyorsun yag ne kadr kalıtelı olursa frenlerın okadar ıyı tutar ama degısık degısık yag koyduysanh eger fren balatalarını ve ayna dısklerı asındırmıstır mutlaka yada ıcerdekı bılyalar farklı yatak yapmıstır dengesızlık yaratır gene tutmaz ben gecn yıl 12 yıldan sonra benım fren balataları bıtmıstır dıye servıse gıttım usta benı nerdeyse dovecektı tanıdık bılıyon mu 10 yıldır aynı ustaya gıderım senın gıbı fren kullanan adama bunlar en az 30 yıl gıder dıgerlerınede 50 yılo gıder dedı sen 3 usta tanıyormussun ben 1 kusura bakma cok danısan cok yanılır cokta kazıklanır saglamını bul bır tane bul dusun ben rampada hem can tasıyorum hem mal benım frenler ıyı olmasa acaba ben 8 10 ton yukle rampanın ortasında yerı gelınce zarpadan nasıl duruyorum acaba bırısı asagı ınıp tekerlerın onune takozmu koyuyor canımı sokakta bulmadıgıma gore sanırım benım frenler ıyı be kanka keske yakın olsaydık ta gorusebılseydık ınankı zamanım musaıt olsa gelırdım yanına senınkı musaıtse adresım bellı gel goruselım iş durumuma bak motor ne yapıyor gor vıdeoyla falan anlasılmaz bu işler kusura bakma gozunle gelıp gorecen vıdeonun kırk turlu hılesı vardır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Valtra
Fotoğraflar (Çekimler)
VALTRA yeni fotoğraflar... 01.06.2008
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt