PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
varmı daha az yakan?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 410435" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: varmı daha az yakan?</strong></p><p></p><p>ister inanın isterseni,z gülün geçin.durum bu bu yaşta bir erkunt için yalan mı söyleyelim. tarla ile köy 15 km iki sefer yani iki gün yarım gün gittim gece geldim yıkadım temizledim çektim kapıya ozaman mazotu veren petrolcü ya hkiki mazot vermiş.yada yağ sormak lazım bir dahısında noterle giderim.kazayagı çektik tarla sürmedik.ben erkuntla hiç bitr zaman motor açıldıktamn sonra 1 litre ve 1,2 litrenin üzerine çıkmadım.5 li 14 aydın pulluk la yakınb zamanda pulluk da kullnacagım yerler yandı şöyle bir yangın külleri temizlensin yagmur yagsın anızları aktaracagım.</p><p> birçok yakıt ve tarla denemelerde benim 2008 lük servet 4x4 üm kullanıldı. bizim yöre iyi tanır erkuntu vede satışda şuan rekor kırdılar.hala sıra bekleyenler var.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 410435, member: 988"] [b]Ynt: varmı daha az yakan?[/b] ister inanın isterseni,z gülün geçin.durum bu bu yaşta bir erkunt için yalan mı söyleyelim. tarla ile köy 15 km iki sefer yani iki gün yarım gün gittim gece geldim yıkadım temizledim çektim kapıya ozaman mazotu veren petrolcü ya hkiki mazot vermiş.yada yağ sormak lazım bir dahısında noterle giderim.kazayagı çektik tarla sürmedik.ben erkuntla hiç bitr zaman motor açıldıktamn sonra 1 litre ve 1,2 litrenin üzerine çıkmadım.5 li 14 aydın pulluk la yakınb zamanda pulluk da kullnacagım yerler yandı şöyle bir yangın külleri temizlensin yagmur yagsın anızları aktaracagım. birçok yakıt ve tarla denemelerde benim 2008 lük servet 4x4 üm kullanıldı. bizim yöre iyi tanır erkuntu vede satışda şuan rekor kırdılar.hala sıra bekleyenler var. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
varmı daha az yakan?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt