PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
varmı daha az yakan?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 410445" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: varmı daha az yakan?</strong></p><p></p><p>herkes bilir.traktör almak çok kolay ama takım almak çok zor.aslında çok küçük.hafif de geliyor buyıl idare edecgiz şuan pulluk lazım.arkasından dıskaro gibi bir şey ve tırmık almayı düşünüyorum yavaş yavaş.</p><p> dünkü sürdüğüm yer çok rampa idi rampaya yukarı tarla 2 ile aşagı doru tarla 3 ve hızlı 2 ile 1500 devirde 1700 devirde rampa da aşagı dönünce 1000-1400 n devirde gazda yakmadıgını şimdi anlamışınızdır.4x4 aldıgım yerde oldu almadıgım yerde en dik yerlerde 4x4 ealdım.inişlerde düz daha avntajlı olur yakıt da.erkuntu alnların epey bir ögrenmeleri gerkiyor her alan kullnamz.yakmaya kalkarlar. tv gazete getirip kötüleme işine girerler.bırakında keyfini sürelim bugüne kadar 7 erkunt kullandık aldık .yolda 1500 1700 devirde yüksüz çok idael yakar.erkunt sabır işi.sabredene.kazandırır.sabredmeyip yakmaya kalkanlarıda yakar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 410445, member: 988"] [b]Ynt: varmı daha az yakan?[/b] herkes bilir.traktör almak çok kolay ama takım almak çok zor.aslında çok küçük.hafif de geliyor buyıl idare edecgiz şuan pulluk lazım.arkasından dıskaro gibi bir şey ve tırmık almayı düşünüyorum yavaş yavaş. dünkü sürdüğüm yer çok rampa idi rampaya yukarı tarla 2 ile aşagı doru tarla 3 ve hızlı 2 ile 1500 devirde 1700 devirde rampa da aşagı dönünce 1000-1400 n devirde gazda yakmadıgını şimdi anlamışınızdır.4x4 aldıgım yerde oldu almadıgım yerde en dik yerlerde 4x4 ealdım.inişlerde düz daha avntajlı olur yakıt da.erkuntu alnların epey bir ögrenmeleri gerkiyor her alan kullnamz.yakmaya kalkarlar. tv gazete getirip kötüleme işine girerler.bırakında keyfini sürelim bugüne kadar 7 erkunt kullandık aldık .yolda 1500 1700 devirde yüksüz çok idael yakar.erkunt sabır işi.sabredene.kazandırır.sabredmeyip yakmaya kalkanlarıda yakar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
varmı daha az yakan?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt