PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Vergi sıfırlandı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kandemir_06" data-source="post: 1236634" data-attributes="member: 77697"><p>1-benimle aslanım çocuk mocuk diye konuşma haddini bil efendi gibi konuş muhabbet edelim aksi halde itin münasip bölgesine giriş yapmana vesile olabilirim (bu kadar kibarca izah ettim engel de yemeyiz artık)</p><p>2-buradaki insanların tecrübelerine asla kem söz etmedim birlik olup sesimizi duyurmayı belirtmekti asıl amacım düzgün izah edemediysem affoluna ama sen anlamamak için çırpındınsa onu bilemem.</p><p>3- malum kişi memleketi batırmadı diyorsun da onun eline fırsat geçse bak o zaman noluyor görecez (yazın otellerde yer yok uçak biletleri dolu milletin altından sıfır arabalar eksik olmuyor bu nasıl batmışlık anlamadım tonla para verip gazyağı tenekesi aldığınız günleri özlediniz heralde. </p><p>4- biz yanlışa yanlış diyoruz comar gibi her yaptıklarķna dogru demiyoruz fabrikaların satışı yerine düzenlemeler yapılmasını isterdik elbet.</p><p>Birdaha da ahlaksız ahlaksız yazılar yazma insan gibi konusacaksan konusalım benim burada muhattap oldugum sohbet ettigim birsürü abim var onlar benimle insan gibi konustugu icin gayet guzel muhabbet ediyoruz sende insan gibi konuş insan ol bende seninle güzel güzel konuşayım bana cocuk mocuk dersen bak işin ucu iyi biyere gitmez uyandırayım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kandemir_06, post: 1236634, member: 77697"] 1-benimle aslanım çocuk mocuk diye konuşma haddini bil efendi gibi konuş muhabbet edelim aksi halde itin münasip bölgesine giriş yapmana vesile olabilirim (bu kadar kibarca izah ettim engel de yemeyiz artık) 2-buradaki insanların tecrübelerine asla kem söz etmedim birlik olup sesimizi duyurmayı belirtmekti asıl amacım düzgün izah edemediysem affoluna ama sen anlamamak için çırpındınsa onu bilemem. 3- malum kişi memleketi batırmadı diyorsun da onun eline fırsat geçse bak o zaman noluyor görecez (yazın otellerde yer yok uçak biletleri dolu milletin altından sıfır arabalar eksik olmuyor bu nasıl batmışlık anlamadım tonla para verip gazyağı tenekesi aldığınız günleri özlediniz heralde. 4- biz yanlışa yanlış diyoruz comar gibi her yaptıklarķna dogru demiyoruz fabrikaların satışı yerine düzenlemeler yapılmasını isterdik elbet. Birdaha da ahlaksız ahlaksız yazılar yazma insan gibi konusacaksan konusalım benim burada muhattap oldugum sohbet ettigim birsürü abim var onlar benimle insan gibi konustugu icin gayet guzel muhabbet ediyoruz sende insan gibi konuş insan ol bende seninle güzel güzel konuşayım bana cocuk mocuk dersen bak işin ucu iyi biyere gitmez uyandırayım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Vergi sıfırlandı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt