PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Vergi sıfırlandı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci83" data-source="post: 1236639" data-attributes="member: 57302"><p>Bende tartışmaya katılıp hararet yükseltmek istemiyorum. Sadece 3. Madde için yazacağım. </p><p></p><p>O dönem kıbrıs barış harekatı sebebi ile ülkeye ambargo uygulandığını bilmeden(ki bilindiğini ama siyasi malzeme yapıldığını düşünüyorum). Arap israil arasında olan yom kippur savaşı neticesinde petrol fiyatlarının bir anda 4 katına çıktığını bilmeden. O dönem iktidar olan chp nin ülkeyi 1 yıl bile yönetmediğini bilmeden o döneme atıfta bulunmak, bu cehape böyle demek doğru bir yaklaşım olmuyor...</p><p></p><p>Sene olmuş 2018, bugün bile ülkede et balık kurumu önünde, işkurun önünde, halk ekmek büfelerinin önünde kilometreyi bulan kuyruklar var.</p><p></p><p>Ben yine söylüyorum iyiki son seçimi tayip kazandı. Es kaza başkası kazansaydı bu mevcut durumda bütün ihale ona kalırdı. 16 senelik enkaz yıkılırdı üstüne ve gelecek nesillere ballandıra ballandıra bu cehape ülkeyi bu hale soktu diye anlatılırdı yine...</p><p></p><p>Birde hotel mevzusuna değineyim. Koskoca sene it gibi çalışıp 30 km yakınındaki denize gidemeyen insanlar var. 80 milyonluk ülkede 300-500 bin kişi 2 bin tl bütçe ayırıp tatile gitmişse bu çokmu? </p><p></p><p>Gelişmiş ülke eyy Almanya gibi olur, adamlar 300 milyar euro cari fazla veriyor bu sene...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci83, post: 1236639, member: 57302"] Bende tartışmaya katılıp hararet yükseltmek istemiyorum. Sadece 3. Madde için yazacağım. O dönem kıbrıs barış harekatı sebebi ile ülkeye ambargo uygulandığını bilmeden(ki bilindiğini ama siyasi malzeme yapıldığını düşünüyorum). Arap israil arasında olan yom kippur savaşı neticesinde petrol fiyatlarının bir anda 4 katına çıktığını bilmeden. O dönem iktidar olan chp nin ülkeyi 1 yıl bile yönetmediğini bilmeden o döneme atıfta bulunmak, bu cehape böyle demek doğru bir yaklaşım olmuyor... Sene olmuş 2018, bugün bile ülkede et balık kurumu önünde, işkurun önünde, halk ekmek büfelerinin önünde kilometreyi bulan kuyruklar var. Ben yine söylüyorum iyiki son seçimi tayip kazandı. Es kaza başkası kazansaydı bu mevcut durumda bütün ihale ona kalırdı. 16 senelik enkaz yıkılırdı üstüne ve gelecek nesillere ballandıra ballandıra bu cehape ülkeyi bu hale soktu diye anlatılırdı yine... Birde hotel mevzusuna değineyim. Koskoca sene it gibi çalışıp 30 km yakınındaki denize gidemeyen insanlar var. 80 milyonluk ülkede 300-500 bin kişi 2 bin tl bütçe ayırıp tatile gitmişse bu çokmu? Gelişmiş ülke eyy Almanya gibi olur, adamlar 300 milyar euro cari fazla veriyor bu sene... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Vergi sıfırlandı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt