PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Vergi sıfırlandı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kandemir_06" data-source="post: 1236642" data-attributes="member: 77697"><p>Valla başkan ilk paragrafta ne guzel konuşmussun üretimin önemine parmak basmışsın devamında da atanamayan insanlardan bahsetmişsin. Bizim ülkemiz insanında üretmek gibi bir amaç yok kapaği devlete atayım devlet beni istihdam etsin bana baksın kafası var herkesde lütfen bunu yalanlamayalım ilk defa insan görmüyoruz. Halkın kafa yapısı anormal. Bu yaz tatilimde ankara gimat da çalıştim acilimi gıda ve ihtiyaç maddeleri ankara toptancıları. Büyük biryer 600 tane toptancı dükkanı barindiran asiri buyuk ticaretin döndüğı bir site. Burda insanlar bana amelelik yaparken bu islere heves etme oku diyor bende ziraat okuyacagim deyince oh kpss ye calis devlete kapagi at rahatsin diyor. Abi kendim isletme acip uretim ornek isletme kaliteli damizlik uretimi faydali isler vs anlatinca laa nabacan üretimi git devlete kapagi at diyor. Halkin zihniyeti bu. Ve halk bu zihniyette olursa hukumetin de elinden ne gelirki zaten dogal olarak hukumette ayni kafada oluyor. Devlet heryere seker fabrikası açsa adamlar sevinir üretim olacak diye mi sevinir asla 2000 liraya ise girebiliriz diye sevinir. Yani üretim kimsenin biyerinde felan degil.</p><p>Refah mevzuuna gelince de ben bakıyorum aga bizim hocalar hep yepyeni volkswagenlere biniyor bahsettigim dedem eski polis bi kötü steyjin ladayı zor almis simdi iki enistemde polis birinde yeni kasa sıfır ayarinda accent birinde sifir ayarinda en yeni kasa otm. vites civic var. E polisler ögretmenler cebi para gördü eskiden böylemiydi? Bu refah seviyesinde artistir. Bunun aksini lutfen iddia etmeyin daha iyisi olabilir deyin ama geriledik battık demeyin. Asgari ücret alinabilecek en dusuk maastir ve benim tanidigim cogu asgari ucretlilerin arabasi da var ben yalan konusmam tayibi savunmak icin neyi bilirsem onu konusurum eskiden memur bile araba alamazken simdi asgari calisanlar bile aliyor benim demek istwsigim bu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kandemir_06, post: 1236642, member: 77697"] Valla başkan ilk paragrafta ne guzel konuşmussun üretimin önemine parmak basmışsın devamında da atanamayan insanlardan bahsetmişsin. Bizim ülkemiz insanında üretmek gibi bir amaç yok kapaği devlete atayım devlet beni istihdam etsin bana baksın kafası var herkesde lütfen bunu yalanlamayalım ilk defa insan görmüyoruz. Halkın kafa yapısı anormal. Bu yaz tatilimde ankara gimat da çalıştim acilimi gıda ve ihtiyaç maddeleri ankara toptancıları. Büyük biryer 600 tane toptancı dükkanı barindiran asiri buyuk ticaretin döndüğı bir site. Burda insanlar bana amelelik yaparken bu islere heves etme oku diyor bende ziraat okuyacagim deyince oh kpss ye calis devlete kapagi at rahatsin diyor. Abi kendim isletme acip uretim ornek isletme kaliteli damizlik uretimi faydali isler vs anlatinca laa nabacan üretimi git devlete kapagi at diyor. Halkin zihniyeti bu. Ve halk bu zihniyette olursa hukumetin de elinden ne gelirki zaten dogal olarak hukumette ayni kafada oluyor. Devlet heryere seker fabrikası açsa adamlar sevinir üretim olacak diye mi sevinir asla 2000 liraya ise girebiliriz diye sevinir. Yani üretim kimsenin biyerinde felan degil. Refah mevzuuna gelince de ben bakıyorum aga bizim hocalar hep yepyeni volkswagenlere biniyor bahsettigim dedem eski polis bi kötü steyjin ladayı zor almis simdi iki enistemde polis birinde yeni kasa sıfır ayarinda accent birinde sifir ayarinda en yeni kasa otm. vites civic var. E polisler ögretmenler cebi para gördü eskiden böylemiydi? Bu refah seviyesinde artistir. Bunun aksini lutfen iddia etmeyin daha iyisi olabilir deyin ama geriledik battık demeyin. Asgari ücret alinabilecek en dusuk maastir ve benim tanidigim cogu asgari ucretlilerin arabasi da var ben yalan konusmam tayibi savunmak icin neyi bilirsem onu konusurum eskiden memur bile araba alamazken simdi asgari calisanlar bile aliyor benim demek istwsigim bu [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Vergi sıfırlandı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt