PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Veteriner Hekim Çağırın
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="lordsaar" data-source="post: 894748" data-attributes="member: 51940"><p><strong>Ynt: Veteriner Hekim Çağırın</strong></p><p></p><p>Kardeş haklısın güzel bilgiler benim başımdan 1 kere geçti bu basetiğin olay Hayvan yanlız ne doğum aylarının 5 aylarının ortalarında bu hayvan çok zayıf kanatine vardık besi yemiyle destekledik Mısır yarması vs vsvs.Hayvan Besi aldı doğum yaptı aynen dediğin gibi Gosgoca bi V harfi gibi kaldı yanlız asıl sorun erkek Bızasınada bakmamış bızada baya bi zayıfdı, sonraki günlerde hayvan arka sağ memesinden uzun damar gibi Kan pırtısı geldi ve veterinerlerin bu olaydan önce bana 2 tane Vitamin iğnesi 2 kutuda hap şeklinde vermiş olduğu ürünleri kulandım akabinde bu olay başımdan geçti.Sonra gene Veteriner çağırdım adamın çümlesi aynen şu oldu bu hayvan ölür bundan bir cacık olmaz dedi.Şuan o inek ahırımda günlük sabah akşam 10 Litre süt veriyor bızada 6 aylık oldu,Niyetim inegim toparlasın besiye çekp kestirmek ,burada asıl demek istediğim sadece bu inek için vetterinerlere ve ilaçlara verdiğim para 1000 TL üstünde ve adamların bana söylediği laf aynen şu BU İNEKDEN BİR CACIK OLMAZ ÖLÜR DEDİLER.Ama inek halan hayatta ve günden güne iye gidiyor kestirmekden bile vaz geçe bilirim bu gidişle.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lordsaar, post: 894748, member: 51940"] [b]Ynt: Veteriner Hekim Çağırın[/b] Kardeş haklısın güzel bilgiler benim başımdan 1 kere geçti bu basetiğin olay Hayvan yanlız ne doğum aylarının 5 aylarının ortalarında bu hayvan çok zayıf kanatine vardık besi yemiyle destekledik Mısır yarması vs vsvs.Hayvan Besi aldı doğum yaptı aynen dediğin gibi Gosgoca bi V harfi gibi kaldı yanlız asıl sorun erkek Bızasınada bakmamış bızada baya bi zayıfdı, sonraki günlerde hayvan arka sağ memesinden uzun damar gibi Kan pırtısı geldi ve veterinerlerin bu olaydan önce bana 2 tane Vitamin iğnesi 2 kutuda hap şeklinde vermiş olduğu ürünleri kulandım akabinde bu olay başımdan geçti.Sonra gene Veteriner çağırdım adamın çümlesi aynen şu oldu bu hayvan ölür bundan bir cacık olmaz dedi.Şuan o inek ahırımda günlük sabah akşam 10 Litre süt veriyor bızada 6 aylık oldu,Niyetim inegim toparlasın besiye çekp kestirmek ,burada asıl demek istediğim sadece bu inek için vetterinerlere ve ilaçlara verdiğim para 1000 TL üstünde ve adamların bana söylediği laf aynen şu BU İNEKDEN BİR CACIK OLMAZ ÖLÜR DEDİLER.Ama inek halan hayatta ve günden güne iye gidiyor kestirmekden bile vaz geçe bilirim bu gidişle. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Veteriner Hekim Çağırın
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt