PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
VETERİNER HEKİME SORUN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="muhammet63" data-source="post: 1202581" data-attributes="member: 52655"><p>Merhaba arkadaşlar yeni bir inek aldım yaklaşık 8 aya yakındır doğum yapmış ve eski sahibi inek kizginlikta iken boğadan çekmiş hayvan gebe kalmamış ve üstüne üstlük çok kötü rahim iltihabı olmuş uygun fiyata aldım. Veteriner arkadaş tedavide rahime metrinev ilaç atarken inek hareket etti ve ilacın yarısına yakını olması gereken yere yetişmedi bir şey olmaz dedik 100cc gentamisin verdi ve hormon (pgf2a) verdi veteriner gentamisin bitsin sonra hormonu vur diyor.</p><p>Sizce arkadaşlar hormonu şimdi gentamisin ile uygulayip rahmin hareketlerini arttırıp içini daha kolay temizlemesini sağlamaz mı zaten 2 ikinci kizginlikta tohumlanacak en az 5 günlük zamandan istifade etmiş oluruz ayrica inekin vucut kondusyonu çok iyi ve genç bir hayvan</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="muhammet63, post: 1202581, member: 52655"] Merhaba arkadaşlar yeni bir inek aldım yaklaşık 8 aya yakındır doğum yapmış ve eski sahibi inek kizginlikta iken boğadan çekmiş hayvan gebe kalmamış ve üstüne üstlük çok kötü rahim iltihabı olmuş uygun fiyata aldım. Veteriner arkadaş tedavide rahime metrinev ilaç atarken inek hareket etti ve ilacın yarısına yakını olması gereken yere yetişmedi bir şey olmaz dedik 100cc gentamisin verdi ve hormon (pgf2a) verdi veteriner gentamisin bitsin sonra hormonu vur diyor. Sizce arkadaşlar hormonu şimdi gentamisin ile uygulayip rahmin hareketlerini arttırıp içini daha kolay temizlemesini sağlamaz mı zaten 2 ikinci kizginlikta tohumlanacak en az 5 günlük zamandan istifade etmiş oluruz ayrica inekin vucut kondusyonu çok iyi ve genç bir hayvan [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
VETERİNER HEKİME SORUN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt