PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
VETERİNER HEKİME SORUN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="lordsaar" data-source="post: 888398" data-attributes="member: 51940"><p><strong>Ynt: VETERİNER HEKİME SORUN</strong></p><p></p><p>Büyük baş hayvanalrımın boyunlarından öne doğru sanki kelik başlamıştı bende Krem vardı evde karışım onları sürdüm baya bi azladı 1-2 ay sonra tekrar azdı ineklerede geçti bende veteriner hekime aşı yaptırdım hepsine sagolsunlar hayvanların coğunda geçti sadece 3 Tane hayvanımda kaldı ama Kelik den daha denişik bir şekle büründü hastalık UR gibi yada sivilcenin aşırı büyü gibi bi yayılma yaptı hayvanların sadece boyun etrafından kafasına doğru ve bu et parçalarını hayvanlar ağaclara etrafdaki çitlere sürterek kazıtıyorlar ama ben temizlemeye çalışsam tentiriotla bana eletmiyorlar bayada saldırganlaşıyorlar bagladım ama genede cok canlarıyanıyor herhalde cok saldırganlaşıyorlar bende bıraktım sizce ne ola bilir bu hastalık kelin devamımı yoksa başka birşeymi....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lordsaar, post: 888398, member: 51940"] [b]Ynt: VETERİNER HEKİME SORUN[/b] Büyük baş hayvanalrımın boyunlarından öne doğru sanki kelik başlamıştı bende Krem vardı evde karışım onları sürdüm baya bi azladı 1-2 ay sonra tekrar azdı ineklerede geçti bende veteriner hekime aşı yaptırdım hepsine sagolsunlar hayvanların coğunda geçti sadece 3 Tane hayvanımda kaldı ama Kelik den daha denişik bir şekle büründü hastalık UR gibi yada sivilcenin aşırı büyü gibi bi yayılma yaptı hayvanların sadece boyun etrafından kafasına doğru ve bu et parçalarını hayvanlar ağaclara etrafdaki çitlere sürterek kazıtıyorlar ama ben temizlemeye çalışsam tentiriotla bana eletmiyorlar bayada saldırganlaşıyorlar bagladım ama genede cok canlarıyanıyor herhalde cok saldırganlaşıyorlar bende bıraktım sizce ne ola bilir bu hastalık kelin devamımı yoksa başka birşeymi.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
VETERİNER HEKİME SORUN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt