PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Vites karışması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Sefa Söylemez" data-source="post: 1341610" data-attributes="member: 88231"><p>Selam arkadaşlar MS 148 var? Traktör boşta bile vites karışıyor. En son dün köyde iken dışarı çıkarttım sonra da garaja sokmak istedim. Depriyaj dan ayağımı kaldırdım hareket etti sonra da birden istop etti. Ben acemilik dedim ve boşa alıp yeniden çalıştırdım bu kez de vitese atamadım yarım saat uğraştım ama yine de vitese atamadım çarklarla uğraştım ama yine de yapamadım önce den vitesde iken dayım dan öğrendiğim şekilde yapıyor ve oluyor du ama bu kez yapamadım. Yardım eder misiniz?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sefa Söylemez, post: 1341610, member: 88231"] Selam arkadaşlar MS 148 var? Traktör boşta bile vites karışıyor. En son dün köyde iken dışarı çıkarttım sonra da garaja sokmak istedim. Depriyaj dan ayağımı kaldırdım hareket etti sonra da birden istop etti. Ben acemilik dedim ve boşa alıp yeniden çalıştırdım bu kez de vitese atamadım yarım saat uğraştım ama yine de vitese atamadım çarklarla uğraştım ama yine de yapamadım önce den vitesde iken dayım dan öğrendiğim şekilde yapıyor ve oluyor du ama bu kez yapamadım. Yardım eder misiniz? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Vites karışması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt