PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Pick-up - Arazi Araçları
VW Amarok 4x4
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="lale sever" data-source="post: 1102228" data-attributes="member: 57286"><p>Seni Hayir diyerek vatan haini ilan edene oy verme!!!Gerekirse her platformda düsüncelerini tartis.Saygili-seviyeli tartismadan korkma!</p><p>Ama sen"LAN" li manli hayatimin basarisizliklarla gectigini burada yazarsan durum degisir kalkar gelirim Ankara ya cayini icerim.Belden asagi yok.Efendi Efendi duygu ve düsüncelerini buraya istedigin kadar yazabilirsin.Ama seviyeyi kaybetme!Senin gibi düsünmeyenlere lan man diyemezsin!Sen dans ederken karsina alacagin kavalyeyi iyi sececeksin senin boyundan yüksek olmayacak!Anladi?Önce sana "LAN" diye hitab edesim geliyor ama buna bile degmezsin!Ben seninle ayni görüste olmak zorundamiyim!Hani nerde kaldi sizin sosyal demokratliginiz hani nerde düsünce özgürlügünüz?Sizin karsinizda hic kimse olmasin ama sadece bizim düsüncemiz alkislansin karsilik verilmesin sonrada bu ülkede özgürlük yok demokrasi yok öyle mi?Milletin düsüncesine sonuna Kadar saygiliyim.Hic kimseyi proveke etmiyorum.Siz kendi aranizda davulu zurnayi calip ciftetelli oynamak mi istiyor sunuz?Buyrun beyler kendi aranizda istedidiginiz al takke ver takke oyununu da oynayin.Bu ne yaaa?Arkadasim biz hükümet karsiti Devlet karsiti polikalari benimsiyoruz bunun aksini inkar edeni de linc ederiz diyorsaniz asil ayrimciligi asil tahammülsüzlügü siz yapiyorsunuz.Siz bu kafa ile cooook ama cooook muhalefet olursunuz.Güclü olanlarda size tahammül edemiyor artik.Sizin CILIZ sesiniz toplumun yüzde besini bile olusturmuyor!Kimseninde sizin bu somut olmayan sacma sapan elestirilenize kahve köselerinde bile yer vermiyor.ATI Alan Üsküdari coktan gecmis.Sen hangi paradan bahsediyorsun?Sen benim kadar acaba hayatta zorluk cektin mi?Ben Üniversiteyi kazanabilmek icin gündüz piyango bileti(Bursa)aksamda dershaneye(Bursa -TAN Dersanesi)gittim.Bizim maddi gücümüz yerinde olsaydi 1996 yilinda 384 esit agirlik puan aldim ve bu puanla Egitim fakultesi degilde daha iyi bölümlere girebilirdim.O nun icin size kendi aranizda iyi sohbetler!!!</p><p>Yasim ellibir.</p><p>Adim:Mustafa Lale Sever</p><p>Is:Biyoloji Ögretmeni (Su anda Galerici)</p><p>Üc cocuk sahibi.büyük kizim Hukuk Fakultesi (Georg-August Üniversitesi Göttingen)gelecek yil son Kücük kizim dis hekimligi terk ayni Üniversitede hukuk Fakultesi 1.sinif ögrencisi.Oglum araba Elektronik teknigi üzerine okuyor.</p><p>Simdi birde sen "LAN" dedigin kisiye dikkat et.Benim canimi SIKMa!</p><p>Önce terbiyeli ol!</p><p></p><p> trakkulup.net</p><p></p><p> trakkulup.net</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lale sever, post: 1102228, member: 57286"] Seni Hayir diyerek vatan haini ilan edene oy verme!!!Gerekirse her platformda düsüncelerini tartis.Saygili-seviyeli tartismadan korkma! Ama sen"LAN" li manli hayatimin basarisizliklarla gectigini burada yazarsan durum degisir kalkar gelirim Ankara ya cayini icerim.Belden asagi yok.Efendi Efendi duygu ve düsüncelerini buraya istedigin kadar yazabilirsin.Ama seviyeyi kaybetme!Senin gibi düsünmeyenlere lan man diyemezsin!Sen dans ederken karsina alacagin kavalyeyi iyi sececeksin senin boyundan yüksek olmayacak!Anladi?Önce sana "LAN" diye hitab edesim geliyor ama buna bile degmezsin!Ben seninle ayni görüste olmak zorundamiyim!Hani nerde kaldi sizin sosyal demokratliginiz hani nerde düsünce özgürlügünüz?Sizin karsinizda hic kimse olmasin ama sadece bizim düsüncemiz alkislansin karsilik verilmesin sonrada bu ülkede özgürlük yok demokrasi yok öyle mi?Milletin düsüncesine sonuna Kadar saygiliyim.Hic kimseyi proveke etmiyorum.Siz kendi aranizda davulu zurnayi calip ciftetelli oynamak mi istiyor sunuz?Buyrun beyler kendi aranizda istedidiginiz al takke ver takke oyununu da oynayin.Bu ne yaaa?Arkadasim biz hükümet karsiti Devlet karsiti polikalari benimsiyoruz bunun aksini inkar edeni de linc ederiz diyorsaniz asil ayrimciligi asil tahammülsüzlügü siz yapiyorsunuz.Siz bu kafa ile cooook ama cooook muhalefet olursunuz.Güclü olanlarda size tahammül edemiyor artik.Sizin CILIZ sesiniz toplumun yüzde besini bile olusturmuyor!Kimseninde sizin bu somut olmayan sacma sapan elestirilenize kahve köselerinde bile yer vermiyor.ATI Alan Üsküdari coktan gecmis.Sen hangi paradan bahsediyorsun?Sen benim kadar acaba hayatta zorluk cektin mi?Ben Üniversiteyi kazanabilmek icin gündüz piyango bileti(Bursa)aksamda dershaneye(Bursa -TAN Dersanesi)gittim.Bizim maddi gücümüz yerinde olsaydi 1996 yilinda 384 esit agirlik puan aldim ve bu puanla Egitim fakultesi degilde daha iyi bölümlere girebilirdim.O nun icin size kendi aranizda iyi sohbetler!!! Yasim ellibir. Adim:Mustafa Lale Sever Is:Biyoloji Ögretmeni (Su anda Galerici) Üc cocuk sahibi.büyük kizim Hukuk Fakultesi (Georg-August Üniversitesi Göttingen)gelecek yil son Kücük kizim dis hekimligi terk ayni Üniversitede hukuk Fakultesi 1.sinif ögrencisi.Oglum araba Elektronik teknigi üzerine okuyor. Simdi birde sen "LAN" dedigin kisiye dikkat et.Benim canimi SIKMa! Önce terbiyeli ol! trakkulup.net trakkulup.net [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Pick-up - Arazi Araçları
VW Amarok 4x4
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt