PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 2009
Sorular - Sorunlar
Widows7 de oyun kasıyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aslan2865" data-source="post: 270515" data-attributes="member: 22847"><p><strong>Ynt: Widows7 de oyun kasıyor</strong></p><p></p><p></p><p>Elturco abicim bende önce dediyin gibi düşündüm ama XP kullanırken şu an kullandığım modun 2 katı yani yaklaşık 450 mb lık mod ve harita yaması kullnıyordum. Şimdi ise 110 mb lık mod ile orijinal haritada bile çok fazla kasmalar oluyor. Ayrıca Win7 yi yükledikten sonra hiç bir şekilde Giant editor programını çalıştıramadım.Hatta sizde yardımcı olmuştunuz ama ne yaptıysam başaramadım malesef. O yüzden aklıma gelen tek sebep kurduğum işletim sisteminden diye düşünüyorum. Şu ana kadar kesintisiz 14 saat oynadığım tek oyun buydu. Hala oynamaya devam ediyorum ama eskisi kadar zevk aldığımı söyleyemem. Yinede yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aslan2865, post: 270515, member: 22847"] [b]Ynt: Widows7 de oyun kasıyor[/b] Elturco abicim bende önce dediyin gibi düşündüm ama XP kullanırken şu an kullandığım modun 2 katı yani yaklaşık 450 mb lık mod ve harita yaması kullnıyordum. Şimdi ise 110 mb lık mod ile orijinal haritada bile çok fazla kasmalar oluyor. Ayrıca Win7 yi yükledikten sonra hiç bir şekilde Giant editor programını çalıştıramadım.Hatta sizde yardımcı olmuştunuz ama ne yaptıysam başaramadım malesef. O yüzden aklıma gelen tek sebep kurduğum işletim sisteminden diye düşünüyorum. Şu ana kadar kesintisiz 14 saat oynadığım tek oyun buydu. Hala oynamaya devam ediyorum ama eskisi kadar zevk aldığımı söyleyemem. Yinede yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 2009
Sorular - Sorunlar
Widows7 de oyun kasıyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt