PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Teknoloji
Windows 7 Orjinal Yapma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 868183" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Windows 7 Orjinal Yapma</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>valla ozaman birazda sen suçlusun yılmaz</p><p>benim gözümde suç bilgisayar alan müşteride degil bilgisayar satan esnafta</p><p>toplama bilgisayarların tamamı ve marka masa üstü bilgisayarların birçogu ve marka laptopların birçogu sahte yazılımla geliyor daha dogrusu rakip satıcılarla haksız rekabet edip haksız kazanç saglamak adına sattıkalrı maldan birşeyler çalıyorlar ve bizlerde saf gibi güvenerek alıyoruz birazda gözümüze ilk başta ucuz gözüküyor</p><p>ve sonuçta kandırılıyoruz</p><p>çok yakın aile dostumuzdan arkadaşımdan kısaca samimi oldugum birinden şuanda kullandıgım laptopu aldım 2 seneyi biraz geçti</p><p>samsung marka aslında ilk başta masa üstü bilgisayarımı tamire götürmüştüm masraf çok olunca laptop alayım dedim ve aldım</p><p>aradan 2-3 ay geçti ve ekran ftosu kendiliginden yok oldu ekranın alt köşede orjinal olmayan windos kopyası kullanıyorsunuz yazısı çıktı </p><p>defalarca arkadaşla görüştüm sordum</p><p>neden bu orjinal degil </p><p>ben toplama bilgisayar almadım benimi kandırdın dedim kem küm etti </p><p>ve getir 5 dk da halledelim dedi</p><p>ve ısrarla laptopu götürmedim 5 dk da haleldilecekse sen söyle ben yaparım dedim oda ısrarla söylemedi burda yaparız falan filan</p><p>dertleri bir fomat atıp 30 lira 40lira para kopartmak tabi bizde safız ya arkadaş diye aile dostu diye seslenmiyoruz</p><p>tabi o arada laptopta ısınma problemleride vardı halada var ısınınca kapanıyor falan</p><p> onuda sordum fan alacaksın bunlar böyle dedi başta neden söylemedin malı sattıktan sonra söylüyorsun dedim kkırk takla attı</p><p>bende en sonunda dayanamadım sövdüm senide senin gibi arkadaşıda senin sattıgın bilgisayarıda vs vs neyse</p><p>sonra internetten araştırdım bir program buldum ogün bugündür orjinal çalışıyor </p><p>birdaha da selamda vermedim böyle esnaflık böyle dostluk olmaz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 868183, member: 33118"] [b]Ynt: Windows 7 Orjinal Yapma[/b] valla ozaman birazda sen suçlusun yılmaz benim gözümde suç bilgisayar alan müşteride degil bilgisayar satan esnafta toplama bilgisayarların tamamı ve marka masa üstü bilgisayarların birçogu ve marka laptopların birçogu sahte yazılımla geliyor daha dogrusu rakip satıcılarla haksız rekabet edip haksız kazanç saglamak adına sattıkalrı maldan birşeyler çalıyorlar ve bizlerde saf gibi güvenerek alıyoruz birazda gözümüze ilk başta ucuz gözüküyor ve sonuçta kandırılıyoruz çok yakın aile dostumuzdan arkadaşımdan kısaca samimi oldugum birinden şuanda kullandıgım laptopu aldım 2 seneyi biraz geçti samsung marka aslında ilk başta masa üstü bilgisayarımı tamire götürmüştüm masraf çok olunca laptop alayım dedim ve aldım aradan 2-3 ay geçti ve ekran ftosu kendiliginden yok oldu ekranın alt köşede orjinal olmayan windos kopyası kullanıyorsunuz yazısı çıktı defalarca arkadaşla görüştüm sordum neden bu orjinal degil ben toplama bilgisayar almadım benimi kandırdın dedim kem küm etti ve getir 5 dk da halledelim dedi ve ısrarla laptopu götürmedim 5 dk da haleldilecekse sen söyle ben yaparım dedim oda ısrarla söylemedi burda yaparız falan filan dertleri bir fomat atıp 30 lira 40lira para kopartmak tabi bizde safız ya arkadaş diye aile dostu diye seslenmiyoruz tabi o arada laptopta ısınma problemleride vardı halada var ısınınca kapanıyor falan onuda sordum fan alacaksın bunlar böyle dedi başta neden söylemedin malı sattıktan sonra söylüyorsun dedim kkırk takla attı bende en sonunda dayanamadım sövdüm senide senin gibi arkadaşıda senin sattıgın bilgisayarıda vs vs neyse sonra internetten araştırdım bir program buldum ogün bugündür orjinal çalışıyor birdaha da selamda vermedim böyle esnaflık böyle dostluk olmaz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Teknoloji
Windows 7 Orjinal Yapma
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt