PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Ya Rabbi, sen bizim çocuklarımızı böyle imtihanlardan geçirme...!!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YILMAZ66" data-source="post: 567220" data-attributes="member: 15745"><p><strong>Ynt: Ya Rabbi, sen bizim çocuklarımızı böyle imtihanlardan geçirme...!!!!</strong></p><p></p><p>türk tüm dünya tarihinde en büyük liderleri yetiştirmiş en büyük devletleri kurmuş ve ne yazıkki bünyesinde de en çok (yerli) casus yetiştirmiş bir millettir biz geçmişimizi bilir isek o araplara benzemeyiz tüm dünyanın korkusuda budur ya bir gün türk kendine gelirse korkusu.</p><p> arkadaşlar kusura bakmayın zamanınızı alıyor olabilirim ama sizlere gerçek bir olayı aktarmak istiyorum</p><p> özal hükümeti döneminde japon yadan bir heyet türk milli eğitim sistemini incelemek üzere ülkemize gelirler ve akabinde çeşitli inceleme ve gözlemde bulunurlar sonra gelen bu heyetle devlet olarak bir yemekli bir toplantı verilir bu toplantıda japon milli eğitim bakanı(bizdeki ismi ile öyle onlarda nasıl bilmiyorum)bizim türk heyetine heyette bakanlar müsteşearlar yani devlet in en üst kademesi bulunmaktadır bir konuşma yapar derki: biz okula yeni başlayacak çocuklarımızı alır onlara son sistem hızlı trenlerimizi gösterir seyehat etttirik ve bakın bunları sizin babalarınız abileriniz yaptı sialerde okuyun ve onları geçin sonra gökdelenlerimizi gösterir aynı şeyleri söyleriz sonra sanayimizi gösterir ve yine aynı şeyleri söyleriz ve en son olarakta horişima ve nagazakiye götürürüz bakın bu toprakları görüyormusunuz üzerinde ot dahi bitmeyen bu topraklara iyi bakın işte sizlere evvelinde gösterip anlattığımız şeyleri yapmaz abileriniz ve babalarınızı geçmezsenin işte sonumuz bu topraklar gibi olur deriz diyor ve ordan bizim mühendislik ve tasarım harikası müthiş bir bakan çıkıp ama evet ama diyor bizim ne nagazakimiz ne horişimamız var diyor ve japon bakan tarihi bir cevap veriyor evet yok ama sizin çok daha üstün ibretliğiniz var diyor çanakkale .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YILMAZ66, post: 567220, member: 15745"] [b]Ynt: Ya Rabbi, sen bizim çocuklarımızı böyle imtihanlardan geçirme...!!!![/b] türk tüm dünya tarihinde en büyük liderleri yetiştirmiş en büyük devletleri kurmuş ve ne yazıkki bünyesinde de en çok (yerli) casus yetiştirmiş bir millettir biz geçmişimizi bilir isek o araplara benzemeyiz tüm dünyanın korkusuda budur ya bir gün türk kendine gelirse korkusu. arkadaşlar kusura bakmayın zamanınızı alıyor olabilirim ama sizlere gerçek bir olayı aktarmak istiyorum özal hükümeti döneminde japon yadan bir heyet türk milli eğitim sistemini incelemek üzere ülkemize gelirler ve akabinde çeşitli inceleme ve gözlemde bulunurlar sonra gelen bu heyetle devlet olarak bir yemekli bir toplantı verilir bu toplantıda japon milli eğitim bakanı(bizdeki ismi ile öyle onlarda nasıl bilmiyorum)bizim türk heyetine heyette bakanlar müsteşearlar yani devlet in en üst kademesi bulunmaktadır bir konuşma yapar derki: biz okula yeni başlayacak çocuklarımızı alır onlara son sistem hızlı trenlerimizi gösterir seyehat etttirik ve bakın bunları sizin babalarınız abileriniz yaptı sialerde okuyun ve onları geçin sonra gökdelenlerimizi gösterir aynı şeyleri söyleriz sonra sanayimizi gösterir ve yine aynı şeyleri söyleriz ve en son olarakta horişima ve nagazakiye götürürüz bakın bu toprakları görüyormusunuz üzerinde ot dahi bitmeyen bu topraklara iyi bakın işte sizlere evvelinde gösterip anlattığımız şeyleri yapmaz abileriniz ve babalarınızı geçmezsenin işte sonumuz bu topraklar gibi olur deriz diyor ve ordan bizim mühendislik ve tasarım harikası müthiş bir bakan çıkıp ama evet ama diyor bizim ne nagazakimiz ne horişimamız var diyor ve japon bakan tarihi bir cevap veriyor evet yok ama sizin çok daha üstün ibretliğiniz var diyor çanakkale . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Ya Rabbi, sen bizim çocuklarımızı böyle imtihanlardan geçirme...!!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt