PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Yağ Bey' rekora doymuyor! 5 litrelik yağ 85 TL oldu!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="guray" data-source="post: 1375613" data-attributes="member: 79004"><p>%40 yağ oranlı ayçiçeği 4.5 lira yani 1 litre ayçiçeği yağı için iki buçuk kilogram ayçiçeği gerekiyor yani 11.25 liraya sadece ayçiçeği geliyor işlenmesi paketlenmesi dağıtımı bu fiyatlar bence afaki değil azıcık piyasa içinde ki herkes bunun böyle olacağını zaten biliyordu bu yüzden tüm marketlerde bakkalda depocularda elindeki imkanlar dahilinde stok yaptı benim bile ayçiçeğini sattıktan sonra aldığım tüm parayı yağa gömme fikri gelmişken benim işim tarım ticaret değil bir insan herşeyden kazanmamalı deyip kendimi kenara çektiğime göre sadece ailemin 2 yıllık ihtiyacını 18 litresi 136 liradan almıştım hala dediğimin arkasındayım Türkiye’de verimli endüstriyel tarım yapıpta kazanmıyor demek saçma belki girdilerimiz dolar-euro bazlı ama kazancımızda bunlara paralel şekilde bu gün Ukrayna’daki,Almanya’daki çiftçi ayçiçeğini mısırını kaçtan satıyorsa bizde aşağı yukarı o fiyattan satıyoruz.böyle bir getirisi olan başka birkaç sektör var. Madencilik ve tarım dünyada küresel bir pazar ve fiyatları aşağı yukarı sabit.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="guray, post: 1375613, member: 79004"] %40 yağ oranlı ayçiçeği 4.5 lira yani 1 litre ayçiçeği yağı için iki buçuk kilogram ayçiçeği gerekiyor yani 11.25 liraya sadece ayçiçeği geliyor işlenmesi paketlenmesi dağıtımı bu fiyatlar bence afaki değil azıcık piyasa içinde ki herkes bunun böyle olacağını zaten biliyordu bu yüzden tüm marketlerde bakkalda depocularda elindeki imkanlar dahilinde stok yaptı benim bile ayçiçeğini sattıktan sonra aldığım tüm parayı yağa gömme fikri gelmişken benim işim tarım ticaret değil bir insan herşeyden kazanmamalı deyip kendimi kenara çektiğime göre sadece ailemin 2 yıllık ihtiyacını 18 litresi 136 liradan almıştım hala dediğimin arkasındayım Türkiye’de verimli endüstriyel tarım yapıpta kazanmıyor demek saçma belki girdilerimiz dolar-euro bazlı ama kazancımızda bunlara paralel şekilde bu gün Ukrayna’daki,Almanya’daki çiftçi ayçiçeğini mısırını kaçtan satıyorsa bizde aşağı yukarı o fiyattan satıyoruz.böyle bir getirisi olan başka birkaç sektör var. Madencilik ve tarım dünyada küresel bir pazar ve fiyatları aşağı yukarı sabit. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Yağ Bey' rekora doymuyor! 5 litrelik yağ 85 TL oldu!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt