PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Yağ Bey' rekora doymuyor! 5 litrelik yağ 85 TL oldu!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bilal_26" data-source="post: 1375646" data-attributes="member: 75269"><p>Kontağı kapattım Eve şimdi girdim şu saatte </p><p>gece işteydim sabah iş çıkışı poğaça böbrek felan aldım kahvaltı felan geç kalıyorum diye traktörün üstünde yedim yaa bismillah dedim yorumunda sen ve senin gibiler felan bir cümle kullanıyorsun çok yanlış bir kişinin yorumunu düşüncesini eleştirebilirsiniz tabi önce yazılanı iyi okuyup anlamak kaydıyla yoksa yorum yapayım derken sacmalamak gibi bisi oluyor 40'ı na merdiven dayadık çok şükür bi işim var bir seksen yatıp gel keyfim yapabilirim akşam kadar pc ps4 çekirdek felan yani beni cuma çıkışı para vermeye kimse zorlamıyorsa 14 hayvana bakmaya 238 dönüm yer ekmeye de beni kimse zorlamıyor arkadaş orda çuval ağzı açacak 100 TL yevmiye verecem demiş ee essek herif yardım dilenene kadar ihtiyacım vardiyene kadar git çalış bedava ekmek varmı haberleri takip edermisin bilmem yapılan yardımların toplanan paraların bir çoğu yerine ulaşmadığı çıkıyor bir çok kurumdan dahada uçuk devasa bütçe ayrılır bilim sanayi ve tekneloji bakanlığından da fazla!! Bu din işlerine kuruma babam şu an aylık 75 TL her ay camiye aidat verir bildim bileli benden isteseler ben vermem açık ve net bu benim zekatımı fıtremi vermediğim anlamına gelmez çocuklarıma ufak gelen temiz sağlam hiç bir kıyafetini attırmam verecek birilerini buluyorum ben. Yani şimdi yorumlara gözlük takıp bakmamak lazım seni tanımam etmem engelleme felan çokta fifi kaba seviyesiz yorumda yaza bilirdim kalp kırmaya değmez</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bilal_26, post: 1375646, member: 75269"] Kontağı kapattım Eve şimdi girdim şu saatte gece işteydim sabah iş çıkışı poğaça böbrek felan aldım kahvaltı felan geç kalıyorum diye traktörün üstünde yedim yaa bismillah dedim yorumunda sen ve senin gibiler felan bir cümle kullanıyorsun çok yanlış bir kişinin yorumunu düşüncesini eleştirebilirsiniz tabi önce yazılanı iyi okuyup anlamak kaydıyla yoksa yorum yapayım derken sacmalamak gibi bisi oluyor 40'ı na merdiven dayadık çok şükür bi işim var bir seksen yatıp gel keyfim yapabilirim akşam kadar pc ps4 çekirdek felan yani beni cuma çıkışı para vermeye kimse zorlamıyorsa 14 hayvana bakmaya 238 dönüm yer ekmeye de beni kimse zorlamıyor arkadaş orda çuval ağzı açacak 100 TL yevmiye verecem demiş ee essek herif yardım dilenene kadar ihtiyacım vardiyene kadar git çalış bedava ekmek varmı haberleri takip edermisin bilmem yapılan yardımların toplanan paraların bir çoğu yerine ulaşmadığı çıkıyor bir çok kurumdan dahada uçuk devasa bütçe ayrılır bilim sanayi ve tekneloji bakanlığından da fazla!! Bu din işlerine kuruma babam şu an aylık 75 TL her ay camiye aidat verir bildim bileli benden isteseler ben vermem açık ve net bu benim zekatımı fıtremi vermediğim anlamına gelmez çocuklarıma ufak gelen temiz sağlam hiç bir kıyafetini attırmam verecek birilerini buluyorum ben. Yani şimdi yorumlara gözlük takıp bakmamak lazım seni tanımam etmem engelleme felan çokta fifi kaba seviyesiz yorumda yaza bilirdim kalp kırmaya değmez [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Yağ Bey' rekora doymuyor! 5 litrelik yağ 85 TL oldu!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt