PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Yağlık Ayçiçeği 2020 tecrübeleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Kaan59" data-source="post: 1391246" data-attributes="member: 90934"><p>10 dekar alana hava şartlarından dolayı 15 mayısta pıoneer 130 tabana 30 kg 3.15 ve 10 kg üre kullanarak ektim.Sıra arası 70 cm sıra üstü 25 cm.Fazla ot olmadığından ot ilacı atmadım bir kez yaprak gübresi attım ve bir kez tırmık çektim.Sadece ekmeden önce ve tırmık çektiğim zaman yağış aldı.Hasada kadar yağış almadı.Toprak tipi karakepir.Dekra 320 kg verim aldım.Aynı işçilik ve gübreyi kullandığım başka bi parça 190 kg verdi.Yağ oranı ölçtürmedim 43-46 arası olduğunu tahmin ediyorum.Genel olarak sene kurak geçtiği için pıoneer tohumları sgyenta ve lg ye göre verim bakımından fark attı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kaan59, post: 1391246, member: 90934"] 10 dekar alana hava şartlarından dolayı 15 mayısta pıoneer 130 tabana 30 kg 3.15 ve 10 kg üre kullanarak ektim.Sıra arası 70 cm sıra üstü 25 cm.Fazla ot olmadığından ot ilacı atmadım bir kez yaprak gübresi attım ve bir kez tırmık çektim.Sadece ekmeden önce ve tırmık çektiğim zaman yağış aldı.Hasada kadar yağış almadı.Toprak tipi karakepir.Dekra 320 kg verim aldım.Aynı işçilik ve gübreyi kullandığım başka bi parça 190 kg verdi.Yağ oranı ölçtürmedim 43-46 arası olduğunu tahmin ediyorum.Genel olarak sene kurak geçtiği için pıoneer tohumları sgyenta ve lg ye göre verim bakımından fark attı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Yağlık Ayçiçeği 2020 tecrübeleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt