PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Yağlık Ayçiçeği biçimi yapanlar verim ve fiyatları paylaşalım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 587564" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: Yağlık Ayçiçeği biçimi yapanlar verim ve fiyatları paylaşalım</strong></p><p></p><p>Dün Tarım Kredi Kooperatifi fiyat astı. 1.575 TL ' ye kadar yağ oranına göre alıyor. Borca karşılık ve nakit olarak. Trakya Birlik daha açıklamadı. Ama görevlileri 1.200 TL falan olacak diye lafta geçen gün söylediler. Piyasa düşer falan dediler. Ama bize biraz boş laf gibi geldi. Pek düşeceğini zannetmiyorum. Baya aranıyor. O yüzden ilk ağızda vermemek lâzım. Trakya Birlik zaten çok kesiyor ve düşük fiyat veriyor. Biz birkaç sene önce üyelikten çıktık. Borçla alış veriş yapmıyoruz diye para bile kesiyorlar. Zaten piyasadan düşük alıyorlar. Firesi cartu curtuda çok götürüyor. O yüzden bizde ayrıldık. O yüzden satmadan önce dikkatli araştırmak gerek diye düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 587564, member: 6"] [b]Ynt: Yağlık Ayçiçeği biçimi yapanlar verim ve fiyatları paylaşalım[/b] Dün Tarım Kredi Kooperatifi fiyat astı. 1.575 TL ' ye kadar yağ oranına göre alıyor. Borca karşılık ve nakit olarak. Trakya Birlik daha açıklamadı. Ama görevlileri 1.200 TL falan olacak diye lafta geçen gün söylediler. Piyasa düşer falan dediler. Ama bize biraz boş laf gibi geldi. Pek düşeceğini zannetmiyorum. Baya aranıyor. O yüzden ilk ağızda vermemek lâzım. Trakya Birlik zaten çok kesiyor ve düşük fiyat veriyor. Biz birkaç sene önce üyelikten çıktık. Borçla alış veriş yapmıyoruz diye para bile kesiyorlar. Zaten piyasadan düşük alıyorlar. Firesi cartu curtuda çok götürüyor. O yüzden bizde ayrıldık. O yüzden satmadan önce dikkatli araştırmak gerek diye düşünüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Yağlık Ayçiçeği biçimi yapanlar verim ve fiyatları paylaşalım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt