PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Alıntılar)
Yapma be Tümosan...Bu kaçıncı vukaat ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="valtraa93" data-source="post: 604815" data-attributes="member: 45200"><p><strong>Ynt: Yapma be Tümosan...Bu kaçıncı vukaat ?</strong></p><p></p><p>bilenler bilir erkunttu mf nin bütün parçaları bir mf yi ne kadar zorlarsan zorla hiçbirşey olmuyordu şuan erkunt kendi kullanıyo erkuntada birşey olmuyor adamlar sağlam yapıyor arkadaşın başta dediği gibi arz talep ilişkisi bizim köyde 5 tane tümosan var şuan 8085 in arka düzen bizim valtradan çok ince kollar olsun kanca olsun ince döküm bu sene 6165 e 4 ton yük attılar motorun kanca eğildi bu sene balya makinasına taktılar motoru gelin bi halini görün iki kere ön çantlari yardı ben bu yaşıma kadar hiç böyle birşey görmedim adamlarin dökümü kötü tek sebep bu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="valtraa93, post: 604815, member: 45200"] [b]Ynt: Yapma be Tümosan...Bu kaçıncı vukaat ?[/b] bilenler bilir erkunttu mf nin bütün parçaları bir mf yi ne kadar zorlarsan zorla hiçbirşey olmuyordu şuan erkunt kendi kullanıyo erkuntada birşey olmuyor adamlar sağlam yapıyor arkadaşın başta dediği gibi arz talep ilişkisi bizim köyde 5 tane tümosan var şuan 8085 in arka düzen bizim valtradan çok ince kollar olsun kanca olsun ince döküm bu sene 6165 e 4 ton yük attılar motorun kanca eğildi bu sene balya makinasına taktılar motoru gelin bi halini görün iki kere ön çantlari yardı ben bu yaşıma kadar hiç böyle birşey görmedim adamlarin dökümü kötü tek sebep bu [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Alıntılar)
Yapma be Tümosan...Bu kaçıncı vukaat ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt