PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
yaprak gübresi miktarı tavsiye
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yeniçiftçi" data-source="post: 1303059" data-attributes="member: 11395"><p>Evet o yıl bu civardaki belkide en iyi çiçek benimkiler di gören soruyordu ayçiçeği nin cinsini ne yaptığımı epeyce emek harcamıştım sadece yanlış yaptığım son yaprak gübresi aşırı madde kullandım galiba yapraklarda yanma oluştu birde dikkatimi çeken bir şey oldu mibzerin sıra başların da kaldırdığı yerler gözle görülür şekilde daha iyiydi ben şuna bağladım bunu mibzeri kaldırdığı yere fazladan gübre akma yaptığı için olduğu nu düşündüm yerin toprağı pek iyi değil o yüzden daha fazla gübre geldiği için böyle olduğunu düşünüyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yeniçiftçi, post: 1303059, member: 11395"] Evet o yıl bu civardaki belkide en iyi çiçek benimkiler di gören soruyordu ayçiçeği nin cinsini ne yaptığımı epeyce emek harcamıştım sadece yanlış yaptığım son yaprak gübresi aşırı madde kullandım galiba yapraklarda yanma oluştu birde dikkatimi çeken bir şey oldu mibzerin sıra başların da kaldırdığı yerler gözle görülür şekilde daha iyiydi ben şuna bağladım bunu mibzeri kaldırdığı yere fazladan gübre akma yaptığı için olduğu nu düşündüm yerin toprağı pek iyi değil o yüzden daha fazla gübre geldiği için böyle olduğunu düşünüyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
yaprak gübresi miktarı tavsiye
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt