PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Yaprak Gübresi Önerileri ve Bilinçli Tarım Farkı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali SARAÇ" data-source="post: 628023" data-attributes="member: 25140"><p><strong>Ynt: Yaprak Gübre Ãnerileri ve Bilinçli Tarñm</strong></p><p></p><p></p><p>bilgiler icin te$ekkürler .. zaten yaprak gübresi kullanırken ilaç tankına belirli bir miktar üre gübresi katıyoruz alımı kolayla$tırsın diye .. %26lık can gübresinde azot miktarı dü$ük olmakla birlikte özellikle kalsiyum olması bana cazip geliyor .. fiyatına gelince en pahalı gübre can gübresi icindeki azota verilen birim fiyat olarak dü$ünülürse .. ama ürenin geç etki ettiğini bildiğimizden genellikle bugdayda kullanmıyoruz .. spesifik durumlar haric .. genelde mısırda üre kullanıyorduk icine bir dönemden sonra giremediğimizden $imdi damlama sistemine geçtiğimizden üreyide bıraktık nitrat vermeye ba$ladık .. 50 kg üre yerine 70 kg nitrat veriyoruz .. buarada verdiğiniz yaprak gübresi dagıtıcısını aradım ege sorumlusu ayhan beyle görü$tüm .. önümüzdeki günlerde araziyi inceleyip ona göre bir uygulama yapacaz .. özellikle kullandıgım cinko gübrelerinin icerikleriyle ilgili hep tereddutum oluyordu .. ithal yaprak gübrelerini ise bayiiler fiyatlarının yüksekliklerinden dolayı getirmiyor kasabamıza .. bakalım görecez bu yıl spangronun ürünlerini kullanalım ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali SARAÇ, post: 628023, member: 25140"] [b]Ynt: Yaprak Gübre Ãnerileri ve Bilinçli Tarñm[/b] bilgiler icin te$ekkürler .. zaten yaprak gübresi kullanırken ilaç tankına belirli bir miktar üre gübresi katıyoruz alımı kolayla$tırsın diye .. %26lık can gübresinde azot miktarı dü$ük olmakla birlikte özellikle kalsiyum olması bana cazip geliyor .. fiyatına gelince en pahalı gübre can gübresi icindeki azota verilen birim fiyat olarak dü$ünülürse .. ama ürenin geç etki ettiğini bildiğimizden genellikle bugdayda kullanmıyoruz .. spesifik durumlar haric .. genelde mısırda üre kullanıyorduk icine bir dönemden sonra giremediğimizden $imdi damlama sistemine geçtiğimizden üreyide bıraktık nitrat vermeye ba$ladık .. 50 kg üre yerine 70 kg nitrat veriyoruz .. buarada verdiğiniz yaprak gübresi dagıtıcısını aradım ege sorumlusu ayhan beyle görü$tüm .. önümüzdeki günlerde araziyi inceleyip ona göre bir uygulama yapacaz .. özellikle kullandıgım cinko gübrelerinin icerikleriyle ilgili hep tereddutum oluyordu .. ithal yaprak gübrelerini ise bayiiler fiyatlarının yüksekliklerinden dolayı getirmiyor kasabamıza .. bakalım görecez bu yıl spangronun ürünlerini kullanalım .. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Yaprak Gübresi Önerileri ve Bilinçli Tarım Farkı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt